Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

TIMP DE TREI ZILE"Toyota" şi-a oprit producţia la trei fabrici din Japonia

Ziarul BURSA #Internaţional /

"Toyota" şi-a oprit producţia la trei fabrici din Japonia

Cel mai mare producător auto din lume, "Toyota Motor" Corp., a suspendat vineri, pentru trei zile, producţia la trei fabrici din Japonia, afectate de explozia care a avut loc săptămâna trecută la o uzină operată de un furnizor al său.

Explozia a avut loc în 30 mai, la o fabrică a "Aisin Advics" Co., producător important de sisteme de frânare, deţinut în majoritate de "Aisin Seiki" Co. (furnizor "Toyota").

"Toyota" a informat că, timp de trei zile (n.r. - până în 5 iunie), a anulat două schimburi de producţie la două linii de la fabrica operată de "Hino Motors" Ltd., după ce a anulat turele de lucru de la o linie a "Toyota East Japan" şi de la o uzină operată de grupul "Daihatsu Motor" Co.

Conform anunţului făcut de companie, cele trei unităţi îşi reiau producţia în această săptămână.

Suspendarea operaţiunilor "Toyota" a fost a treia din anul 2016. De la mijlocul lunii aprilie, "Toyota" a fost forţată să oprească gradual producţia la majoritatea fabricilor sale din ţară, după ce uzina "Aisin Seiki" din Kumamoto, care furnizează componente, a fost afectată de cutremure. În final, producţia acestei uzine a fost transferată spre alte facilităţi de producţie.

În luna februarie, "Toyota" a oprit producţia la toate fabricile sale din Japonia, din cauza unei explozii produse în ianuarie la o fabrică de oţel care îi furniza materii prime.

La finele săptămânii trecute, "Toyota" a informat: "Vom continua să monitorizăm situaţia furnizorilor de componente şi vom decide în privinţa operaţiunilor fiecărei linii de producţie. Aşteptăm să reluăm producţia în totalitate în 6 iunie".

"Toyota" nu a dezvăluit care este impactul estimat al suspendării producţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie