Abonament gratuit

Tradiţiile şi meşteşugurile româneşti, promovate la Bran timp de trei zile

M.M.
Comunicate de presă /

Tradiţiile şi meşteşugurile româneşti, promovate la Bran timp de trei zile

În perioada 27 - 29 septembrie 2019, în incinta Muzeului Bran, judeţul Braşov, meşteşugarii şi artizanii români şi-au prezentat produsele în cadrul Târgului Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în cadrul Programului naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului.

La deschiderea evenimentului a fost prezent şi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, care a declarat:"În programul nostru de guvernare este o prioritate legea mesteşugarilor şi artizanilor. Ei trebuie sprijiniţi şi încurajaţi. Ministerul Culturii, membrii ai Parlamentului şi reprezentanţi ai unor ONG-uri s-au implicat pentru a realiza acest act normativ. El este în dezbatere publică şi aştept ca într-un timp foarte scurt să devină lege. Vrem să ne asigurăm ca va corespunde nevoilor reale ale artizanilor."

Programul urmăreşte susţinerea micilor meşteşugari în promovarea produselor proprii, având ca scop conservarea şi stimularea promovării tradiţiilor, readucerea în atenţia publiclui larg atât a mesteşugurilor autohtone, cât şi a celor moderne dezvoltate datorită evoluţiei tehnologice, îmbunătăţirea accesului meşteşugarilor la informaţii de piaţă.

Se pune în prim-plan facilitarea valorificării informaţiilor, dezvoltarea contactelor de afaceri, stabilirea unor legături parteneriale, promovarea serviciilor şi a produselor realizate cu ajutorul metodelor tradiţionale, având o componentă de prelucrare manuală semnificativă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS