Abonament gratuit

Traian Băsescu, "într-o scurtă perioadă de odihnă"

F.A.
Ziarul BURSA #Politică /

Preşedintele Traian Băsescu se va afla, în această săptămână, într-o perioadă de odihnă, a informat, ieri, Administraţia Prezidenţială.

Într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale se arată: "Începând de luni, 23 august, şi până vineri, 27 august, preşedintele României, Traian Băsescu, se află într-o scurtă perioadă de odihnă. Pe durata întregii perioade, preşedintele României îşi va exercita toate atribuţiile constituţionale şi legale aferente funcţiei".

De asemenea, potrivit Agerpres, Administraţia Prezidenţială dezminte incidentul relatat în presă, conform căruia şeful statului l-ar fi lovit cu palma pe avocatul Dan Chitic, vineri seara, în faţa unui restaurant din staţiunea Neptun. "Administraţia Prezidenţială precizează că nu a exis­tat niciun incident de tipul celui descris în articolul respectiv", se arată într-un comunicat transmis de Adminstraţia Prezidenţială.

În documentul citat se menţionează că cetăţeanul respectiv ar fi adresat injurii la adresa preşedintelui României, dar că nu a existat un contact fizic între aceasta şi şeful statului.

Reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale au susţinut: "Dimpotrivă, realitatea este cu totul alta. În cursul serii de vineri, 20 august, în staţiunea Neptun, o persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui României, fără a exista însă un contact fizic între aceasta şi şeful statului. ".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Povestea asta pare-mi-se ca e cam slabuta. Nu ai martori si nici dovezi dar tot insisti ca ai fost lovit. In plus nici nu faci o plangere desi esti avocat. Nu suna a ceva necurat?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie