Traian Băsescu, "într-o scurtă perioadă de odihnă"

F.A.
Ziarul BURSA #Politică /

Preşedintele Traian Băsescu se va afla, în această săptămână, într-o perioadă de odihnă, a informat, ieri, Administraţia Prezidenţială.

Într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale se arată: "Începând de luni, 23 august, şi până vineri, 27 august, preşedintele României, Traian Băsescu, se află într-o scurtă perioadă de odihnă. Pe durata întregii perioade, preşedintele României îşi va exercita toate atribuţiile constituţionale şi legale aferente funcţiei".

De asemenea, potrivit Agerpres, Administraţia Prezidenţială dezminte incidentul relatat în presă, conform căruia şeful statului l-ar fi lovit cu palma pe avocatul Dan Chitic, vineri seara, în faţa unui restaurant din staţiunea Neptun. "Administraţia Prezidenţială precizează că nu a exis­tat niciun incident de tipul celui descris în articolul respectiv", se arată într-un comunicat transmis de Adminstraţia Prezidenţială.

În documentul citat se menţionează că cetăţeanul respectiv ar fi adresat injurii la adresa preşedintelui României, dar că nu a existat un contact fizic între aceasta şi şeful statului.

Reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale au susţinut: "Dimpotrivă, realitatea este cu totul alta. În cursul serii de vineri, 20 august, în staţiunea Neptun, o persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui României, fără a exista însă un contact fizic între aceasta şi şeful statului. ".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Povestea asta pare-mi-se ca e cam slabuta. Nu ai martori si nici dovezi dar tot insisti ca ai fost lovit. In plus nici nu faci o plangere desi esti avocat. Nu suna a ceva necurat?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS