Abonament gratuit

Tricolorele vizează la o medalie la CM de tenis de masă

O.D.
Ziarul BURSA #Sport /

Tricolorele vizează la o medalie la CM de tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a ţării noastre va participa începând de mâine până pe 10 noiembrie, la Cupa Mondială de la Tokyo.

Formaţia tricoloră, campioana europeană en titre, va evolua în Grupa C, alături de Taiwan şi Vanuatu. Partida cu Taiwan va avea loc astăzi, iar meciul cu Vanuatu e programat mâine. Primele două clasate se califică în sferturi. Bernadette Szocs recunoaşte că obiectivul îl reprezintă o clasare pe podium: "Ne dorim foarte mult o medalie, toate suntem pregătite. Ar fi frumos să luăm şi o medalie aici şi să terminăm anul foarte frumos, pentru că la toate categoriile au fost rezultate extraordinare. E bine că avem Cupa Mondială în Tokyo. O să ne obişnuim cu mesele pe care vom juca la Olimpiadă şi vom juca împotriva aceloraşi adversare de la Olimpiadă, aşa că trebuie să ne concentrăm să le prindem tactica pentru a reuşi să aducem o medalie la Olimpiadă pentru România. E important să avem înainte de Olimpiadă un concurs în Tokyo, să ne pregătim şi să ştim cum sare mingea".

Lotul echipei noastre, pregătită de antrenorul principal Viorel Filimon şi secundul Elena Sebe, este alcătuit din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs şi Adina Diaconu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS