Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Trump dezminte că are un proiect militar împotriva Iranului în Orientul Mijlociu

V.V.
Internaţional /

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Donald Trump dezminte o informaţie dezvăluită de New York Times (NYT), potrivit căreia conducătorii americani examinează un proiect militar care prevede desfăşurarea a 120.000 de militari în Orientul Mijlociu cu scopul de a face faţă unui atac sau unor încercări ale teheranului de a se dota cu arma nucleară, relatează Reuters.

"Cred că este o informaţie falsă. De acord?", a declarat trump în faţa presei la Casa Albă.

"Acum, aş face eu asta? Absolut. Dar nu nu avem un proiect cu privire la acest lucru. Sper să nu fim nevoiţi să facem acest lucru. Iar dacă am face asta, am trimite mai mulţi militari", a spus locatarul Casei Albe.

NYT a dezvăluit în ediţia de luni că, într-o reuniune a principalilor conslieri ai lui Trump pe probleme de securitate naţională, secretarul interimar al Apărării Patrick Shanahan a prezentat un proiect militar actualizat vizând trimiterea a 120.000 de militari în Orientul Mijlociu.

Obiectivul acestei deplasări ar fi să răspundă unui eventual atac iranian vizând interese americane în regiune sau unei dezvoltări a activităţilor nucleare ale Republicii islamice cu scopul de a se dota cu arma atomică.

Aceste actualizări, dezvăluie cotidianul, citând oficiali americani, au fost efectuate la solicitarea lui John Bolton, un consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională şi un susţinător înfocat al unei schimbări de regim în Iran.

Acest proiect nu prevede o intervnţie terestră, care ar implica un număr cu mult mai mare de militari, precizează oficiali citaţi de NYT.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. esti si tu anti-Trump? adica amestecam stirea cu gusturile proprii cand servim "informatii" cetatenilor? deci Trump e trump si locatarul Casei Albe, iar NYT "dezvaluie", desi neaga insusi presedintele SUA, sursa oficiala cum s-ar zice la o scoala elementara de jurnalism pe la care se vede ca nu ati trecut nici macar in vizita. Propaganda = stire bursa

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS