Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

UCRAINA:Partidul lui Zelenski, în frunte după alegerile legislative anticipate

I.A.M.
Internaţional /

Volodymyr Zelenski (Sursă foto: Twitter)

Volodymyr Zelenski (Sursă foto: Twitter)

Partidul preşedintelui ucrainean Volodymyr Zelenski, Slujitorul Poporului, este în frunte, cu 43,9 lasută din voturi, după alegerile legislative anticipate din Ucraina, un rezultat record, conform unui sondaj realizat la ieşirea de la urne, relatează AFP.

Alte patru partide ar urma să intre în parlament, depăşind pragul de 5 la sută, conform sondajului realizat de consorţiul "Exit Poll National". Este vorba de Platforma Opoziţiei (11,5 la sută), Solidaritatea Europeană - al fostului preşedinte Petro Poroşenko, Patria - al fostului premier Iulia Timocenko (7,6 la sută) şi Golos - fondat în mai de vedeta rock Sviatoslav Vakarciuk (6.3 la sută).

După anunţul cu privire la rezultatele exit poll-ului, Volodimir Zelenski a declarat că vrea să invite partidul lui Vakarciuk la negocieri pentru formarea unei coaliţii, transmite AFP.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ce face marele pro-American, milionar de ciocolata si isteric Porosenko ? cum se mai imbraca el in uniforma de parasutisti ? Din pacate nimic bun pentru comunitatea romaneasca

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie