Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

UDMR îl propune pe Balint Csaba membru în Consiliul de Administraţie al BNR

P.A.
Comunicate de presă /

UDMR îl propune pe Balint Csaba membru în Consiliul de Administraţie al BNR

UDMR a anunţat, astăzi, că-l propune pe Balint Csaba, de profesie economist, pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României. Audierea acestuia va avea loc marţi, se mai anunţă în comunicat.

UDMR a anunţat, vineri, că-l propune pe Balint Csaba pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României.

"Analistul macroeconomic al OTP Bank România, membru al Asociaţiei Economiştilor Maghiari din România, s-a născut în 1986 în judeţul Bihor. Deşi foarte tânăr, el deţine o recunoaştere profesională semnificativă: Balint Csaba a fost distins în acest an cu premiul pentru cele mai exacte estimări macroeconomice din România, dezvoltat de Consensus Economics din Londra. Suntem bucuroşi că a acceptat cererea noastră", a transmis UDMR.

Audierea va avea loc marţi în Comisiile de Finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor, după care, plenul reunit al celor două Camere va decide componenţa Consiliului de Administraţie al BNR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie