UDMR şi-a lansat principalii candidaţi din judeţele Satu Mare, Bihor şi Sălaj

Politică / 24 aprilie 2016

UDMR şi-a lansat principalii candidaţi din judeţele Satu Mare, Bihor şi Sălaj

UDMR şi-a lansat sâmbătă principali candidaţi pentru alegerile locale din judeţele Satu Mare, Bihor şi Sălaj, în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) care a avut loc la filarmonica Dinu Lipatti din municipiul Satu Mare.

"Am prezentat candidaţii cei mai importanţi, cei mai vizibili din judeţele Satu Mare, Bihor şi Sălaj, dar au fost prezenţi şi colegii din Mureş, Harghita şi Covasna. Eu sunt convins că în 2016, la alegerile locale, contează enorm proiectul, programul fiecărui candidat, acele răspunsuri la provocările viitorului de care sunt fiecare comunitate interesate. Eu sunt convins că oamenii noştri, fiind oameni credibili, cu programe, cu proiecte concrete şi aplicabile, viabile, vor primi şi votul cetăţenilor. Este, anul 2016, un an extrem de important, cu alegeri locale şi alegeri parlamentare, şi va însemna şi, dacă se poate spune aşa, o direcţie pentru anii care vor urma. Cine, ce vrea, în ce mod, cu ce bagaj, în ce coaliţie, în ce echipe vor guverna la nivel local şi cine va guverna după parlamentare în România. Mesajul nostru este segmentat pentru fiecare comunitate, pentru fiecare segment social, este un lucru absolut firesc ca la alegerile locale să mergi cu un astfel de proiect, de program", a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Candidaţii lansaţi sunt Pataki Csaba - la preşedinţia CJ Satu Mare, Kereskenyi Gabor la Primăria Satu Mare, Pasztor Sandor la preşedinţia CJ Bihor, Huszar Istvan la Primăria Oradea, Szilagyi Robert la preşedinţia CJ Sălaj, Fazakas Miklos la Primăria Zalău.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro