UE sprijină platforma Bolt cu o linie de credit de 50 de milioane de euro de tip quasi equity

A.I.G.
Comunicate de presă / 16 ianuarie 2020

UE sprijină platforma Bolt cu o linie de credit de 50 de milioane de euro de tip quasi equity

Banca Europeană de Investiţii (BEI) a semnat acordarea unui împrumut de tip quasi equity (linie de creditare dependentă de performanţele companiei) de 50 de milioane de euro cu Bolt, platforma europeană de transport la cerere din Estonia. Finanţarea este susţinută de Fondul european pentru investiţii strategice (FEIS), principalul pilon al Planului de investiţii pentru Europa, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Obiectivul finanţării este acela de a sprijini iniţiativele de dezvoltare şi cercetare ale produselor Bolt în domenii în care utilizarea tehnologiei poate îmbunătăţi siguranţa, fiabilitatea şi sustenabilitatea serviciilor sale, menţinând, în acelaşi timp, eficienţa ridicată a operaţiunilor companiei. Acesta include investiţii în servicii existente precum ride-hailing, dar şi în servicii noi, cum ar fi car-sharing, bike-sharing şi livrare de mâncare.

Vicepreşedintele BEI, Alexander Stubb, a declarat: "Bolt este un bun exemplu de excelenţă europeană în domeniul tehnologiei şi al inovaţiei. Aşa cum se spune, să stai pe loc înseamnă să mergi înapoi, iar Bolt nu stă pe loc niciodată. Banca este foarte încântată să sprijine compania pentru îmbunătăţirea serviciilor sale, precum şi să îi permită să se extindă în noi domenii de activitate".

Co-fondatorul Bolt, Martin Villig, a declarat că mobilitatea este unul dintre domeniile în care Europa va beneficia cu adevărat de un campion local care împărtăşeşte valorile utilizatorilor şi autorităţilor de reglementare europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro