Abonament gratuit

Un fost deputat vrea locul lui Andrei Hrebenciuc din conducerea SIF Moldova

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Un fost deputat vrea locul lui Andrei Hrebenciuc din conducerea SIF Moldova

Fostul deputat Gheorghe Albu şi Aurelian Trifa, preşedintele Agribusiness Capital, sunt candidaţii înscrişi în lupta pentru locul din Consiliul de Administraţie al SIF2 Moldova, vacantat după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) i-a retras, în luna decembrie, avizul lui Andrei Hrebenciuc, arestat la domiciliu, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Gheorghe Albu a fost deputat între 1996 şi 2012, iar ulterior a fost membru în Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare şi în consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară. În prezent, domnia sa este lector la Facultatea de Comerţ din ASE.

Adunarea Generală din 9 februarie are pe ordinea de zi şi aprobarea limitelor de remunerare a administratorilor şi directorilor, fiind propusă menţinerea nivelurilor actuale.

Andrei Hrebenciuc a fost arestat preventiv într-un dosar privind retrocedarea ilegală a peste 40.000 de hectare de pădure, ulterior măsura fiind transformată în arest la domiciliu. În acest dosar au mai fost arestaţi preventiv şi fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, Paltin Sturdza, beneficiarul celor peste 43.000 de hectare de pădure, şi deputatul Ioan Adam. În dosar, este cercetat şi avocatul Nicolae Mergeani, anchetat sub control judiciar în dosarul DIICOT vizând delapidarea SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie