Un mincinos intervievat de altul: Vladimir Putin şi Tucker Carlson

MAKE
Ziarul BURSA #Internaţional / 9 - 12 februarie

Sursa foto: https://tuckercarlson.com/why-were-in-moscow/

Sursa foto: https://tuckercarlson.com/why-were-in-moscow/

English Version

 MAKE

Singurul ziarist occidental care a catadicsit să-l intervieveze pe Vladimir Putin, de doi ani încoace, este Tucker Carlson, susţine Tucker Carlson, pe blogul tuckercarlson.com., în pregătirea difuzării interviului, programată pentru noaptea de joi spre vineri: "... niciun jurnalist occidental nu s-a obosit să-l intervieze pe preşedintele celeilalte ţări implicate în acest conflict, Vladimir Putin".

Dar cine este acest Tucker care vorbeşte de Tucker, pe tucker?!

Tucker Carlson este o vedetă a jurnalismului american (comentator politic conservator) care, deşi era "number one" pe reţelele de TV prin cablu, a fost dat afară de la Fox News (anul trecut) pentru "toxicitatea escaladantă, care includea un subton de supremaţie albă şi o tendinţă să denigreze femeile şi minorităţile", după cum afirmă The Guardian. (Nimeni nu spune că ziaristul şi-a dobândit celebritatea tocmai datorită toxicitătii - rasismului, misoginismului şi extremismului.)

Dar Tucker Carlson minte când afirmă că el este singurul ziarist occidental care şi-a arătat interesul pentru un interviu cu Putin.

Minciuna i-a fost contrazisă nu doar de ziariştii care au cerut degeaba ca Putin să le acorde interviuri, dar chiar şi de Kremlin, care a susţinut că primeşte cereri de interviuri cu Vladimir Putin din partea presei occidentale.

Adică Vladimir Putin nu este un amărât marginalizat care aşteaptă să fie băgat în seamă de Tucker Carlson, cum ar putea să se înţeleagă din ceea ce spune Tucker pe tucker.

Aici, Tucker a cam zbârcit-o, într-o singură frază a topit deprecierea pentru Putin într-o minciună despre ceilalţi ziarişti, alţii decât el însuşi.

De altfel, s-a spus că Fox News l-a dat afară pe Tucker şi pentru că se credea invulnerabil şi "nu-şi mai încăpea în propriile cizme".

Tucker Carlson are un motiv pentru care a făcut interviul cu Vladimir Putin.

El spune pe blogul lui: "Iată de ce o facem. În primul rând, pentru că este datoria noastră. Suntem în jurnalism. Datoria noastră este să informăm oamenii".

Corect.

Am informat publicul:

- "Nu va fi război";

- "Nu este un război, este o operaţiune specială";

- "Ei se bombardează singuri".

Sunt declaraţiile lui Vladimir Putin.

De ce să îl mai intervievăm pe Vladimir Putin despre războiul din Ucraina, dacă acolo nu este nici un război?

Ce ne-ar mai putea spune?

Iar dacă acolo este război, totuşi, atunci mai poţi să informezi oamenii când intervievezi un mincinos?

În oricare variantă, interviul nu ajută pe nici un om, (nici măcar pe americani) să se informeze.

În schimb, e circ.

Interviul cu un mincinos notoriu e mare distracţie. Sigur că marea majoritate a şefilor de stat este alcătuită din mincinoşi, dar să-l vezi pe şeful Rusiei cum te priveşte cu ochi străini şi goi şi spune "Nu este planul nostru să ocupăm teritoriul ucrainean. Nu avem nicio intenţie de a impune ceva cu forţa nimănui"..., te tăvăleşti pe jos!

Oamenii ăştia au transformat tragedia războiului în circ.

Dialog pe Tik Tok:

- Cum ar fi ca Rusia să piardă în faţa Ucrainei?

- Ar fi ca şi cum SUA ar pierde un război împotriva statului Texas.

- Ha, ha!

Opinia Cititorului ( 154 )

 1. ...

  1. Ai avut dreptate. Invidia ii roade.

   Si plasarea lui Carlson pe lista oamenilor ce trebuie ucisi este emblematica pentru valorile europene. 

   Unde esti tu Make, Doamne? ........

   să-i aduni în două taberi.......

   Make, Make ce-ai putut face cu articolul tău!. 

   Articolul face doua lucruri esențiale:

   1. Evidențiază pe baza a ceea spune Tucker Carlson însuși că este un mincinos; 

   2. Atrage atenția că intervievatul, Vladimir Putin, fiind un mincinos notoriu la nivel mondial, nu are cum să fie sursă a unor informatii. 

   De aici, articolul extrage concluzia că nu avem de a face cu un interviu informativ, ci cu un spectacol de circ sub forma unui interviu. 

   Concluzia este corectă, iar așazisul "interviu" o confirmă. 

   Ba da, mincinosul notoriu la nivel mondial este/poate fi sursă a unor informații mincinoase.

   Capisci? 

   Semidoctul asta cu "capisci" nu stie ce este aceea o informatie.

   In DEX: informație, informațiisubstantiv feminin 

   1. Comunicare, veste, știre care pune pe cineva la curent cu o situație. 

   Prin urmare nu exista informatie "adevarata" sau "falsa", ci ea este purtatoare a valorii de adevar intotdeauna; in caz contrar, nu este informatie. 

   "Capisci"?

   Sau trebuie sa te bat la palma? 

   când știe dăcât să preia englejisme precum feic niuz, nu mai contează dex-ul

  ...

  1. Mare dreptate ai avut. Si da, este un mare interviu in ciuda ofticii generalizate.

   Impactul interviului pare a fi colosal în zona propagandei sovietice. Din perspectiva omului normal, Putler n-are ce să transmită, minte, fură și ucide ca de obicei.

   Cei care mint, fura si ucid sunt imperialistii NATO. Asta este clar demonstrat la nivel istoric.

   Unde ai gasit asta? in ziarele din moscova? Unde te minte NATO? Pe cine fura NATO? SI pe cine a ucis NATO?

   Imperialistii la nivel istoric sa dea tzauril inapi .( nu mai vb. de SOV-ROM-uri !) ca tot va place sa scormoniti prin istorie

  Tucker Carlson ziarist/publicist american,

  cu cea mai mare audienta din lume,de multi ani de zile, 

  chiar daca nu este "favoritul" curentului majoritar, 

  parca este "ultimul mohican" al breslei,

  jos palaria fata de activitatea lui din ultimii 5-10 ani  

  1. Ai citit vreodata cartea "Ultimul mohican", de compari un idiot cu priza la idioti (care sunt multi, din pacate pentru planeta asta) precum Tucker, cu eroul dintr-un roman de referinta?

   Tucker este pentru jurnalism ceea ce Sosoaca, Simion, Trump (si altii ca ei) sunt pentru clasa politica, adica un infatuat misogin, mincinos, caraghios si toxic in fata caruia numai idiotii isi pot scoate palaria.

   Make a scris suficient de clar si logic ceea ce era de precizat despre un asemenea personaj, ca sa inteleaga si idiotii, numai ca unii dintre acesti multi idioti au neuronul mult prea adormit la umbra palariei purtate pe crestet ca sa poata deslusi tainele lumii. Ei sunt cetatenii zombi ai acestei planete si gandesc cu neuronul lui Tucker si al altora ca el. Sistemele de invatamant trebuie reformate in totalitate pentru ca genereaza prea multi cetateni zombi incapabili sa gandeasca si sa inteleaga realitatea cu proprii neuroni. Ne-am saturat de prea multa libertate si am ajuns sa nu mai dorim nici macar libertatea de a gandi. Ne este prea greu sa cugetam singuri asa incat am ajuns sa o facem prin intermediari. Populatia zombi este cel mai mare pericol la adresa evolutiei rasei umane. 

   ...

   ...

   ...

   Catre 3,1

   Am înțeles.. ești bulangiu userist 

   Comentariu smart dar n-ai cu cine. Tucker e un fel de Ciutacu nicidecum un ultim mohican. Suntem inconjurati de oameni zombi care au poza cu un Ciutac pe peretele dinspre rasarit si dupa cum evolueaza lucrurile vor deveni majoritari si atunci realitatea lor va deveni realitatea tuturor si asta in maxim 25 de ani.

   Ca sa poti intelege ceva trebuie sa ai cativa neuroni sub palarie.

   Bulangiu este neuronul de sub palaria ta care doarme in continuare. Vorbeste in soapta sa nu-l trezesti ca ramane Tucker fara audienta. 

   Tucker Carlson este un adevarat jurnalist, nu ca majoritatea ziaristilor occidentali (globalisti si obedienti!)

   Mai,dar ce prostii poti sa indrugi,

   si tu faci pe altii "zombi",

   pe deasupra esti si un exemplar needucat 

   Papagalul lui Trump este un propagandist.

   Propagandist ??!!

   un om de media cu zeci de milioane - audienta/zilnic, 

   iar acum cu interviul "Putin" a sarit deja de 100 milioane in cateva ore,

   un ziarist de excelenta calitate,care e recunoscut in toata lumea 

   Ne-ai lamurit, dar nu despre calitatea "jurnalismului" lui Tucker, ci despre incapacitatea ta de gandire si despre lipsa reperelor judecatii tale.

   Mai ai un pic și afișezi zvastica.

   Ca să înțeleagă și idioții!. 

   "un idiot(Tucker Carlson) cu priza la idioti"

   1 miliard audienta in 48 de ore, 

   mai dar daca sunt toti idioti,

   dupa tine "desteptii" cat sunt la numar 

  Excelent!

  1. Ma refeream la interviu care a fost excelent... restul, de neinteles.

   Te refereai in ce?!

   Esti de neinteles. 

  Respect echipa "bursa.ro"

  1. Ia si citeste dexul si afla ce inseamna minciuna. Daca Tucker s-ar fi inselat crezand ca este singurul ziarist care VREA sa vorbeasca cu Putin, asta nu inseamna ca a mintit. Ci doar ca s-a inselat. In rest, un mare interviu intr-o presa pro-nato ticalosita si corupta.

   Vrei sa spui ca Tucker este chiar atat de prost incat sa creada ca este singurul ziarist occidental dispus sa-i ia interviu lui Putin?!

   Eu unul il respect mai mult decat tine pe Tucker si nu cred ca el s-a inselat, ci ca a mintit. 

   Amice, la noi in tara, postul News Romania a fost interzis de CNA dupa ce a luat interviu ambasadorului Rusiei in Romania pe 19 mar 2022. Citeste minuta sedintei CNA. "După o oră şi jumătate de discuţii şi dezbateri, CNA a decis astăzi, 21 iulie, că postul de televiziune News România nu merită un vot de încredere pentru următorii 9 ani. Au contat amenzile luate de-a lungul timpului pentru că au încălcat normele de informare corectă (modul în care a abordat subiecte precum vaccinarea sau războiul din Ucraina, cu accent pe conspiraţii şi informaţii neverificate)."

   ...

  Daca mergem pe aceiasi directie, SUA parca spuneau ca fac sapaturi cu excavatoarele pentru a gasi arme de distrugere in masa in gradina lui Sadam Husein, remember ? Atunci ma intreb, cine are credibilitate ? Guvernul SUA, Tucker Carlson, Vladimir Putin, altii ?! De ce adica Vladimir Putin si Tucker Carlson sunt doi mincinosi ! Tucker Carlson tocmai asta a spus, vrea sa faca un interviu cu Vladimir Putin in urma caruia fiecare dintre noi sa tragem niste concluzii proprii, fara sa fim nevoiti sa ascultam propaganda unora sau altora ! Fiecare trage niște concluzii proprii si hotaraste pentru sine daca unul sau celalalt, minte ! Eu zic ca nu minte niciunul. Inteligentul in viziunea prostilor, pare nebun. Multi au fost catalogati drept nebuni, Galileo Galilei, Trucker Carlson, Vladimir Putin si mai sunt pe lista ! ????

  1. Galileo Galilei, si Trucker Carlson?

   E buna! 

   A zis cineva ca Trucker Carlson e nebun? 

   Nu, nu a zis nimeni. 

   Cu cine te contrazici? 

   A zis Putin ca nu este nici un razboi in Ucraina? 

   Da, a zis si zice in continuare.  

   Trage si tu "niște concluzii proprii"!

   Daca poti. 

   nu intelegi ce ti se spune ?

   politia gandirii iti spune clar = NU ai voie sa gandesti altceva decat ce iti spune propaganda !

   asta este mesajul presei occidentale = daca gandesti altceva decat iti spunem noi = devii un criminal si vei fi pedepsit  

   Nu poate! Face niste asocieri absolut deplasate. In cazul lui GG omenirea era prea inapoiata ca sa-l inteleaga, iar in cazul lui Putin omenirea este prea avansata ca sa il creada (cu exceptia unora care inca au intelectul conectat la epoca lui GG).

   Neuronul lui doarme la umbra palariei. Prostul in viziunea inteligentului, tot prost ramane, pe cand in viziunea prostului poate fi orice.

   Partea interesanta este ca in prostia lui are impresia ca a debitat ceva inteligent.

   Se crede "nebunul" (adica inteligentul neinteles) din viziunea prostilor, cand in realitate este prostul sadea din viziunea oricarui absolvent de scoala generala.

   Ce ne facem cu astia, ca sunt tot mai multi pe planeta? 

   Proști, dar mulți. Grijă mare!.

   Marele "avantaj" al prostilor e ca ei nu realizeaza niciodata in ce situatie se afla.

  Slabut articol de propaganda . Soros n-o sa fie mutumit!

  1. Stai jos, ești prost. Nota 1.

   Fii mai original. Si mai inteligent. Nu vedeti ca aveti doar argumente din astea copilaresti, "prost", "extrema dreapta", "analfabet". Sunteti ca niste maoisti. Rusine.

   Este jos deja!

   Unde sa se duca si mai jos? 

   Bravo pentru comentariu. Natoistii spumega.

   Nu spumega nimeni la comentarii de retardati.

   Al tau fiind exemplar in cel putin doua privinte:

   - este asa cum zici

   - si deci incalca regulamentul 

   Din pacate, regulamentul nu interzice comentariile retardatilor.

  Putin,un presedinte ce nu are cancer in faza terminala,coerent si vede interesul Rusiei!

  Multi alti presedinti sunt niste obiele care nu fac nimic pt interesul tarilor care i au ales,iar unii cu memoria in pioneze profita din plin vanzandu le armament si razboi in numele democratiei si garantiilor de securitate!

  Cand tiparnitele se voi gripa,va fi rau de tot de cei cu democratia dupa modelul american,adica cu cei ce platesc taxa pe democratie in armament! 

  1. Te-a prins propaganda Putinista. Rusia e cel mai bogat stat din lume, Putin e la conducere din 2000. Din cati bani au ajuns in Rusia in intervalul asta, tara aia trebuia sa fie un mic paradis. Uită-te la Dubai, de exemplu, oraș ridicat in desert din banii din petrol (mai putin in ultima vreme). Asa trebuia sa fie peste tot si in Rusia. Daca facea asta era un presedinte care vedea interesul tarii. Asa, cu saracie in mare parte din tara in timp ce cativa de la varf invart banii cu lopata, razboi pornit fara planificare, care te duce in bratele Chinei si iti taie pe termen lung pozitia de a doua mare putere. Clar, asta e interes national…

   Amandoi aveti dreptate partial.

   Dubai e paradis fiscal,isi permite ca zeci dd miliarde se spala in imobobiliare de acolo!

   Daca nu iti dai sea.a,lumea traieste pe un credit,sunt tipariti bani de cateva ori activele,iar cine nu vinde resursele la pretul pe care vor sa l plateasca,nu sunt democrati 

   Nu faci diferenta intre raul mic si raul mare.

   Este rau cu democratia americana, dar cu dictaturile rusa, chineza sau araba ar fi infinit mai rau. 

   Ce este asa de greu de inteles in toata mascarada asta?!

   Ai de ales intre femeia la 40 de ani, baba chioara, baba oarba si baba schioapa, chioara si surda, iar tu vrei sa ne convingi ca femeia la 40 de ani e prea batrana pentru muschii tai. Asa este, e prea batrana, dar alternativa este mai batrana, mai sluta si mai odioasa. Vezi vreo "femeie fatala" pe undeva? Vezi vreun regim perfect pe undeva? Cum sa imbunatatim situatia in lumea asta cand prostimea confunda Sosoaca cu Ioana d'Arc, Putinul cu Arhanghelul Mihail si Tuckerul cu Maica Tereza. 

   Plastic!

   Ce profund, esti, Vasile! Numai "conluzii" inghitite asa pe nemestecate. In SUA nu sunt saraci? Mori tu de ciuda ca Rusia nu va fi a doua putere mondiala? Sau esti un ipocrit care isi cauta false argumente, doar pentru ca nu are unele reale? Cat e Rusia si cat e Dubaiul, Vasilica? Tu stii ca nicii SUA nu sunt deloc omogene din punct de vedere al standardului de viata? Tu ai vazut cum traiesc americanii in Alaska?

  fox la ei cum la noi irealitatea tv…

  s c c r e t 

  1. Exact, de aia l-au dat afara

  Make Bursa Great Again!.

  1. Ai vrut să fii spirituală, dar nu ți-a ieșit! Vezi-ți de cloaca ta!

  Uitasem de interviu, noroc cu Bursa și încă vreo două site-uri de știri. Restul sunt propagandă băloasa. O să mă uit.

  Tucker este un om de presă care aduce în atenție subiecte tabu pe care presa mainstream le ignoră. 

  Cine nu e și nu gândește în alb și negru ca ei, este din start catalogat dușman, antivaxer, putinist etc. Presă de tip bolșevic. Propagandă scârboasa pe care mulți dintre noi o cunosc din fostul regim. Și de care ne ferim pentru că o mirosim imediat de la o poștă. 

  O să văd calitatea de ziarist a lui Tucker din întrebările pe care le-a pus lui Putin și modul în care a decurs interviul. 

  Și dup-aia o să-mi zic: Da, este un propagandist sau nu. Probabil nu. 

  Apropos de libertatea presei, cică UE vrea să-l sancționeze pentru că a îndrăznit să uzeze de acest drept. O să-i ia boii de la bicicletă.

  1. Votezi aur, zi sincer?

   Cine nu e și nu gândește în alb și negru ca ei, este din start catalogat dușman, antivaxer, putinist etc. Presă de tip bolșevic. Propagandă scârboasa pe care mulți dintre noi o cunosc din fostul regim. Și de care ne ferim pentru că o mirosim imediat de la o poștă.

   ne ferim de la o posta in RO…:))) 

   e plina grila de laturi… 

   irealitatea tv atrena tv canal tv…. bloc1 tv…gomania tv… sri tv… sri1 tv…. sri2… tv….sri3 tv…. 

   e plina presa… tv 

   ps: de 10 ani fara tv… nici nu stiu ce alte canale de deversare tv au mai aparut… 

   s c c r e t 

   nu am avut nevoie de tv ca sa anunt din timp specula la energie pe ro (cu schimbati contracte); criza cov dat mesaj celor de la digi pe fb din timp in timp ce ei postau articole la misto… eu ii anuntam ca panica va fi groasa (dovada e la ei din ianuarie 2020 cand trump semneaza decretul cov cu china in 15 a zilei - si a urmat ploaia de banet si achizitii la suprapret exact in ciclul de deflare a rentsurilor… afica risc de cadere banci comerciale ce aveau nevoie de infuzie capital… si caderea piburilor cauzat de dobanzi sus)…

   s c c r e t 

   Intrebarile aranjate in care il lasa pe Putin sa ne ia de la Burebista si sa ne faca istorie inutila timp de jumatate de ora; jocul scenic, izbucnirile in ras false, mimica severa si concentrata de parca Putin povestea Teoria Relativitatii extinsa...da, mare ziarist! Aproape la fel de mare ca Mihai Gadea!

   Tucker Carlson este trompeta lui Putin.

   De aceea l-a ales Putin, pentru ca il controleaza.

   Posibil ca Tucker sa fi avut un salariu in ruble inca de pe cand era la Fox News. Noi cunoastem fenomenul si avem cazul celebru in Romania al lui Robert Turcescu. 

   mai era unu... "ne"conspirat... aparea intr-o poza zilele trecute printr-o postare pe aici..

   s c c r e t 

   da , si ce-i cu asta ?

   Nu e absolut nimic rau in a vota cu AUR sau cu SOS. Chiar e extrem de bine pentru Europa.

   ha ha ha... putleristii sunt extrem de" buni "pt europa. da stim. am mai trait vremurile cand rusnacia facea jocurile in europa de est.

   Adica sa existe partid unic in Europa. Sau mai bine zis partide mai multe , dar cu aceleasi opinii. Ca in Rusia. Daca AUR, care va fi in acelasi grup european cu FdI sau PiS e putlerist, da-mi oricand sansa sa traiesc in tari putleriste, ca Italia sau Polonia.

   nu am spus sa nu existe, am spus ca NU SUNT BUNI PT EUROPA. Dc erai in rusia pro eu pro nato nu existai. aici esti pro rusia, anti eu, anti nato si ti se permite sa existi.

   dar sa nu ne amagim ca pro rusii, extrema dreapta aur-sos ar fi "buni', cum am spus unii din noi am trait "limitrofi" la urss.  

   Ni se permite, dar vad ca v-ati dori sa ni se inchida gura. De aia ne faceti putleristi, fara argumente. Daca eram putleristi , voiam sa va inchidem voua gura. Vorbiti, frate! E o placere sa va aratam cu argumente rationale ca nu aveti dreptate. Voi ce argumente aveti? Ne faceti putleristi, prosti, analfabeti. Nu vedeti ca doar ne ambitionati?

   perfecta dreptate.

   PS: AUR = Cal Troian PSD!  

   s c c r e t 

   fals, il lasa pe putin sa spuna ca rusia are un mai mare interes si o mai mare legatura cu ukr decat us si chiar europa

   Nu sunt pro rusi, sunt pro pace. Asta nu intelegeti. Si eu sunt pro Ucraina, dar nu pro morti de europeni. E foarte rau ce a facut Rusia si e foarte rau ca Ucraina insista sa recucereasca cu arma in mana teritorii, dupa un an in care a vazut ca nu poate. Orice viata de european , rus sau ucrainean, e foarte valoroasa. Putin a tradat rasa europeana (poate sa ma faca nazist ca vorbesc asa :)) aruncand in lupta europeni de-ai nostri, valorosi. In conditiile natalitatii care stim cum e pe continentul asta. Iar faptul ca Ucraina insista sa-si omoare capitalul uman incepe sa devina la fel de grav. Trebuie o defensiva de fier pe linia actuala a frontului (pe asta trebuie cheltuiti banii aia de acum incolo) si oprite orice lupte, altele decat ca raspuns la atacuri ale rusilor. Ce, Georgia incearca sa recucereasca Abhazia sau Osetia de Sud? Pana si azerii au fost destepti si nu au facut-o cu carne de tun ci cu un asediu.

   nu exista pace din cauza lui puti. toata lumea vrea pace. mars aacas putler!!

   Zi daca-i zici mars acasa, o sa o faca? Atunci ce faci, lupti in trasee pana la sfantul asteapta? Inghetare conflict si daca ataca, te aperi.

   daca ati avea majoritatea, o da ati inchde gura la toti. exact ca-n rusia, exact ca-n Romania comunista sau germania hitlerista.

   Cand unu vine sa imi fure casa si sa imi dea femia si copilul pe strazi cu un act de "mostenire/pretindere de drept istoric asupra unui activ/teritoriu" vechi de 100-200-300 de ani... fara a se tine cont de legislatia si granitele actuale... Nu e de bine!

   Plus ca "revendicatorul" era de alta natie...unde natia a avut deja "Despagubirile aferente" in declretele de dupa razboi si in formele de plata de dupa a Statelor URSS catre Rusia in cantitati de aur sau marfuri... 

   Deci Rusia s-a incasat odata si de mai multe ori despagubirea si cedarea proprietatilor... 

   Asta se numeste coruptie economica.... ceva similar am intalnit in Romania dupa 89-anii 90... unde statul roman in decret a platit toti ...dar toti ...despagubitii din Franta-Germania etc...direct in conturile Frantei Germaniei ...de unde Germania..Franta UK...erau indreptatite sa achite banetul sau etc cetatenilor romani ce erau pe la ei .... 

   Dar nici asta nu a oprit Coruptia din Romania sa isi Scoata Proprii Romani din Case pe acte false si pe pretentii prin bula din 200-2007 de dezproprietarire...unde revin...a fost platit tot in depresia economica din 90 a romaniei... 

   Veneau Sarlatani cu acte false sa fure blocuri intregi prin Romania, Bucurest, Gara de Nord nu dam nume... ca sa fie necesar Avocatii sa isi apere Cetatenii si sa aibe audieri cu Macron unde macron sa arate clar documentele ca totul a fost platit in 90 ca si despagubire... Iar Macron (chiar el - din Franta) sa spuna ca Statul Roman Era Obligat sa Arate Dovada Platilor Facute ...dovezi pe care tot Statul Roman Sub stricta supraveghere a Financiarului a Facut Documentele Pierdute...si de aici haosul aferent... 

   Macron a fost Rugat sa dea o copie legalizata la documentul de dovada plata datori depsproprietare in 90 decret... a dat cu mare drag...dar a spus ca asta e defapt Rolul si Obligatia Statului Roman de a cere intre State Documente Oficiale de Rang inalt... Riscau sa fie dati afara cetateni din blocurile de langa gara de nord.... 

   Stiti Voi...alea lasate in paragina... ca unul din blocuri goale a fost tot dat din mana in mana pe specula financiara...de la tiriac la altii... si tot asa... 

   RUSINE ROMANIA!  

   Rusine si Rusia! - pentru marlanie si ascundere dupa perdea...cand in realitate ai fost platita de 2 ori pentru "cedare" ...activ. 

   PS: am tinut sa va povestesc asta ca sa intelegeti complezitatile din spatele laturilor. 

   PSS: lucrurile scruse sunt adevarate nu "pamflet"... daca era pamflet anuntam.... 

   s c c r e t 

   Nu, ca nu suntem ca voi

   lasa vrajeala ca esti liber sa faci ce vrei.

   Mda, am vazut in pandemie...daca aia era libertate...si in Rusia lui Putin erau aceleasi mizerii. Cei care conduc acum SUA, UE si Rusia sunt niste monstri colectivisti anti libertate. Nu intelegeti ca v-ati pierdut orice legitimitate de forte democratice in fata noastra? Va consideram extrem de periculosi. Nu la modul ca existati ci atunci cand ne conduceti.

   vai saracutii de voi ce oprositi sunteti. toata lumea va oprima pe voi astia din aur :))

   problema-i ca majoritatea nu se simt oprimati in eu. da sunt reguli. nu toate ne convin. dar te uiti la alternativa rusnaca, chineza,nord coreeana, si , poate iti amintesti si de perioada comunista si vezi ca in cea mai proasta zi din an tot e mai bine in "vest" decat oriunde altundeva. altfel, v-ati cara de pe aici. 

   Daca nu ne convin , votam cu altii care ne ofera ce vrem. Da, ne simtim oprimati, care-i problema? Si vrem sa schimbam lucrurile. Nu tre sa fim inca majoritatea trebuie doar sa v-o erodam pe a voastra. Ce pretentii aveti, sa fim de acord exact cu ce va convine...sa stati voi confortabil si noi sa facem compromis:) ia sa-l.mai faceti si voi, noi am facut destul

   Si da, vrem vestul ala din anii 90 si 2000, nu mizeria progresista inspre care se indreapta. Voi ne duceti catre distopii chinezesti, nu noi.

   prostii de adormit fraieri.

   Voi ati fost de acord cu metode chinezesti din pandemie, voi sunteti anti europeni, nu AUR sau SOS.

   Nu isi are rost "Acuzativul voi".... pentru ca... in diferite piete a fost nevoie de politici diferite... atunci cand sunt semnalescurte de crash rents...ce cad anticiclic expansiune ciclu scurt economic ce coboara somajul din maxime in minime -si simultan in alte piete vor avea somaj pe minime cu soc in maxime...

   politica din china a fost dierite..aia din italia ce nu se afla in deficit gov a fost diferita..pentru ca gov nu isi permitea sa faca deficit cand somaj inca in revenire si NPLuri inca balon sau lag fata de alte economii...  

   in romania politicile au fost diferite in cov... au fost date tunuri al specula ca sa recapitalizeze bancile si sa spele nplurile odata cu tinerea pe cat posibila a somajului jos... 

   rata de participare speculativa a fondurilor externe in ro isi spune destul de clar cuvantul... nu acelasi lucru se putea vb in cov de italia sau china...china care ave ca pondere deja forma de slump investitii straine directe... italia care nici nu era cu gandul la investitii straine directe... inca ...cu munte si somaj bomba... (acum e alta discutie si in itlaia deficitul cade si bula intra iar in boom).... 

   Rusia a avut alte metode in cov ca sa isi tina echilibrat excedentul... bine s-a vazut cv crestere a a debt gov to gdp...cum era destul de simplu de anticipat...speram doar ca in fata rusia sa nu faca debt gov to gbp pe politici militare sau extremiste ca acolo e groasa treaba...mai ales ca in acelasi timp alte tari se vor chinuii sa scada debt gov to gdp...adica vor incerca pe cat posibil sa faca piata libera sa reporneasca...scazand datriile ca procent din pib...adica piburile sa creasca la o rata mai mare ca datoriile...figurand net datorii in scadere sau slump... 

   s c c r e t 

   in China au fost impuscati oameni pe strada in pandemie, sudati in blocuri dusi in carantina in corturi. nimic de genul n-am avut noi. dar si minciuna i vorba.

   Dar in alte parti din China a fost ca la noi. E vorba de metoda: lockdown, orase in carantina, masca pe strada, certificat de vaccinare. Nu conteaza ca intensitatea a fost mai mare in China, tot de acolo au fost importate metodele. Comunism ticalos.

   a fost pt protectia populatiei. mai treceti peste ca pandemia s-a gata din 2020, iaca-i 2024 .

   ... pro vine de la prosti?

   Please! care sunt ăia care vă oferă ce vreți? vrem să îngroșăm și noi rândurile.

   Luptăm, luptăm, pe alții îi votăm. 

  am citit interviul, e o mare balaceala de minciuni amestecate cu adevar, pt credibilitate, dar ce e important e : denazificarea Ucrainei, asta ce inseamna , oricine nu convine rusilor e "nazist", si poate fi inchis, omorat, reeducat, deci practic o rusificare a Ucrainei prin eliminarea "nazistilor" adica tocmai a celor ce vor sa fie separati de rusi. adica tocmai ce au facut bolsevicii cu "capitalistii", sau cum ii numeau. 2. Intrebare : Va multumiti cu teritoriile ocupate?(evita sa raspunda, deci NU). 3. Du-te si zi-i lui Biden sa opreasca ajutorul catre Ucraina, si in 3 saptamani e gata razboiul. 4. PROBLEMA TRANSILVANIEI, CARE AR FI A UNGURILOR. Atentie!! Putler vrea sa bage zanzanie intre tarile eu, dupa modelul dezbina si cucereste. Si alta zanzanie in interiorul tarilor , intre cei ce vor "pacea" in Ucraina prin oprirea ajutorului catre Ucraina, deci ocuparea Ucrainei de rusi, PT CA EI RUSII NU VOR MAI ATACA APOI PE NIMENI. Si sunt oameni care cred asta si , ca sa fie pace, ar arunca ucraina la rusi in brate, urmand in secunda 2 sa cada si Moldova, pe motiv de nazism si, apoi mai vedem.

  1. unde a zis Putin ca transilvania e a ungurilor ?

   Nu am vazut /citit interviul deci ...chiar a zis asta ? 

   Oamenii cred ca acesta a fost un interviu.

   tucker" deşi cred că multe naţiuni sunt frustrate şi de problema Transilvaniei, aşa cum ştiţi evident. "

   deci a zis tucker si NU putin !

   si a zis problema transivaniei = NU a zis PROBLEMA TRANSILVANIEI, CARE AR FI A UNGURILOR 

   am urmarit interviul (in engleza si in rusa pentru a prinde nuantele).

   Lui Putin i s-a pus aceasta intrebare de catre joker-ul Tucker dar a evitat elegant sa raspunda. 

   In comentariul de la 12 este informatie falsa la pasul 4. Putin nu a asociat niciodata Transilvania cu Ungaria in interviu.  

   Ban.Cher.Vali 

   nici n-a contrazis. si naiv e cine crede ca tucker n-a primit scriptul dinainte. in fapt am o banuiala ca putin l-a chemat.

   Nu stii nici engleza ca lumea si rusa deloc , nu te mai lauda !

   Sau cum au făcut comuniștii noștri cu chiaburii, mosierii , industriași......

   Nici despre asta n-ai auzit?

   Puțin îi răspunde unui ziarist care încerca să-l contrazică: Ivane, tu crezi ce vezi sau ce-ți spun eu? 

  Tucker are dreptate cu multe din temele pe care le sustine, anti woke etc, dar la capitolul Russia o da in vara rau de tot.

  Cred ca a zis in interviul sau si ceva de Transilvania, asta ca sa vedeti cum ne percepe acest individ. 

  1. nu a spus o litera neaprobata de putin-kgb fii sigur

  SUPER MAKE! BRAVO!PANA LA URMA NE MIRAM SI NOI DE CE NE UITAM LA AIA DOI?!DACA PUTIN A RECUNOSCUT CA URSS A RUPT SI INSTRAINAT TERITORII DIN ROMANIA , RUSIA FIIND URMASA URSS ..DE CE NU NE PLATESC DAUNE?

  1. pentru ca ii lasa pe cei care au acele teritorii sa plateasca daune !

   deci , cine are bucovina ?  

   rusia sau ucraina ?

   cine sant hotii ?  

   rusia l-a furat de la Romania. ucraina era ocupata de rusi pe vremea aia exact ca bucovina.

   a ramas la ucraina din cauza geografiei si atat. n-a avut ucraina nici un cuvant de zis.  

   daca rusii au furat bucovina de la romania = atunci de ce ucraina corecta si cinstita NU da Bucovina inapoi romaniei ?

   Posesiunea bunurilor furate de rusi ii face partasi la furt pe ucrainieni 

   Linistiti-va, Bucovina de Nord va reveni in viitor la Romania.

   Ban.Cher.Vali 

   N-ai nimerit cu nici una dintre profetiile tale, dar nu te inveti minte.

  Singurul adevăr din lume este adevărul americanilor adică adevărul Deep state ului american care conduce acum Occidentul mă rog conduce Occidentul de vreo o sută de ani, restul țărilor de pe planetă care nu se închină la americani sunt mincinoși cu toții, așa era și in evul mediu erau puterile europene și barbarii care trebuiau civilizați păstrând proporțiile așa este și acum

  domnul Tucker, viitor vicepresedinte al SUA, in viitor alaturi de presedintele Trump (daca Trump nu intra la parnaie sau nu e omorat pana atunci) m-a impresionat pana la lacrimi (de ras) cu abordarea pesudo-jurnalistica de care a dat dovada.

  nu sunt jurnalist si nu prea le am cu jurnalismul (nici macar urechistic, ca lautarii).  

  dar atata gandire critica si bun simt mental am cat sa deosebesc un jurnalist de un propagandist.  

  Tucker NU e jurnalist, e propagandist (si nu imi pasa de partea cui e ca propagandist, tot mercenar mental e si ramane).  

  In Nov 2024:  

  daca centrul si estul europei reprezinta o regiune fara noroc iese trump 

  daca centrul si estul europei e o regiune istoric norocoasa iese michelle obama.  

  Ban.Cher.Vali 

  1. urmariti-l in viitor pe Tucker

   e extrem de anti-Romania datorita unor legaturi cu Ungaria si a unor bani de PR pro-Ungaria transferati catre el 

   individul e bun de legat si aruncat in garla  

   Ban.Cher.Vali 

   poa ssa fie da-l incolo, poate chiar orban i-a platit un milion sa o bage pe aia cu transilvania in text.

   Transilvania e plina de cetati dacice, dinainte de a veni hungurii in europa. inclusiv in harghita covasna. noi romanii ne tragem din daci si romani, sunt dovezi garla despre asta, inclusiv denumirea de Romania , limba romana etc. da si ungurii ne-au cucerit vremelnic si au ramas pe aici o parte din ei, dar i-am respins si o sa-i mai respingem din nou dc incearca ceva. Hungurii fiind venetici in europa, de-aia nici nu se pot integra in eu. deci, stai chill ca TRANSILVANIA E A NOASTRA. 

   niciodata nu mi-am pus probleme ca Transilvania nu ar fi romaneasca.

   de fapt consider ca e o falsa probema.  

   dar ungurii considera ca e o reala problema si in viitor in contextul potrivit vor si actiona militar. 

   motiv pentru care reamintesc ce am zis si am rezis pana la plictiseala:  

   NOUA GRANITA UNGARIA-ROMANIA in vestul Romaniei va fi pe Dunare intre orasele istorice Buda si Pesta. Si va ramane acolo aproape 300 de ani!  

   Indubitabil, asa va fi. E doar o chestiune de multe evenimente pana atunci si o chestiune de timp.  

   Eu ce sa le fac ungurilor daca nu devin cu adevarat europeni si buni vecini si prieteni si umbla cu mortaciuni mentale de genul "iredentism, revizionism, etc" ?!?  

   O sa piarda, daca sunt prosti si nu inteleg mersul Istoriei, o sa piarda!  

   Si puteam sa fim atat de buni vecini si prieteni!  

   Dar daca poarta ei in inima un spin de ura eu ce sa le fac? Isi fac rau singuri, saracii!  

   Ban.Cher.Vali 

   nu devin europeni ca nu-s europeni. sunt venetici de prin stepurile estice, deci un fel de neamuri cu rusii, sa nu ne miram apropo de apropierea de rusi. ei nu sunt europeni, au venit pe aici prin sec IX-X. Au venit ok sunt acceptati dar se exclud singuri ca orice "migrant".

   Deci, rămâne cum ai zis!.

   Iar ai luat-o razna! Te droghezi?!

   ...

   Dar, nu aveti dovezi ,nu aveti statui de Daci ( ca sunt la Roma pe columna !)Altii fac din tablite bilingve granite ficive ,fake news-uri prin presa etc. Et cetera

  Doi mincinoși cu mania grandorii s-au întâlnit să își etaleze cunoștințele enciclopedice. Nu, nu e război, e o pace de o să ne ia gaia pe toți . Te întrebi dacă delirul ăsta verbal are o cauză clinică .

  1. pt tucker nu e razboi , e pace (pacificare?) in desfasurare :))))

   Ban.Cher.Vali 

   Vezi ca sovieticii isi acuzau adversarii de nebunie si ii internau la psihiatrie. As evita apelativele astea, va fac sa pareti totalitari.

  Tucker misogin? Hai scoateti un narativ si cu asta ca si-a hartuit o colega de gradinita.

  Iar 'white supremacy' e cel mai rasist concept inventat ever. 

  1. Oricum sistemul lor de valori e zero pentru noi. Daca ei zic misogin si rasist, nu inseamna nimic pentru noi. Pentru ca avem definitia noastra a ce inseamna misogin si rasist.

   si traiul in lala land e o incercare.

   Sint sanse mari sa se aplice metoda americana , se cauta o lucratoare sexuala care va spune ca acum douazeci de ani Tucker a violato , si vrea despagubiri si puscarie zeci de ani pentru jurnalist .

   Nu am incredere in judecata unui agramat.

  Ministri marionete, yes man, experti obedienti. Cine sa ridicecapul si sa critice? Acestia nu sunt agreati...devin oi negre...sau persona nongrata...Cine mai apara interesele saracilor cand interesul privat ajunge prea departe? Cine mai e avocatul saracimii aceanice dominatat de insule din ce in mai concentrate de bogati.

  1. Ce-i mâna pe ei în luptă,

   Ce visa acel Apus? 

  pana una alta nici Ucraina nu a declarat oficial razboi Rusiei nici Rusia Ucrainei.

  fiecare o lalaie cu starea de urgenta 

  O lecție de istorie, de logică, de jurnalism. Evident, nu este pentru trompetele ticăloase ale sistemului.

  1. Istoric vorbind, Putler a reușit să se alieze cu un stat satelit sovietic, Coreea de Nord. I-a sărăcit iremediabil pe ruși, iar acum le dă propagandă pe pâine, un vis mai vechi și pe meleagurile lui Ceaușescu și Iliescu.

  scopul lui putin a fost atins: dezbinare si cearta intre sustinatorii putleristi din europa si us , si restul, care sunt pro ucraina. dezbina si cucereste. tehnica eficienta kgb.

  1. Hai sa fim seriosi! Putin este recunoscut ca mincinos mondial. Cum ar putea mincinosul sa-si atinga scopul?

   A, da, la prosti merge... 

   La "Servicii" si "politica" primul lucru te invata sa MINTI si sa DEPISTEZI MINCIUNI!

   Hotul tre sa miroasa de la departare alt hot! 

   S c c r e t 

  Eu unul il sustin pe V Putin , pentru ca este anti woke , lgbt , egalitate de gen , politica asa zisa corecta , si alte egalitati stupide ( exclus drepturile si libertatile )

  1. SI un criminal printre altele, dar ce mai conteaza, bine ca-i anti woke.

   a vedea in Putin un salvator al traditionalismului romanesc e ca si cum ai vedea in cianura de baut salvarea suprema si intrarea in Rai.

   ma lipsesc de asa "leacuri"  

   el vede interesul Rusiei IN PRIMUL RAND! posturile lui anti-woke, anti-lgbt, etc... sunt umplutura de imagine. Cand vine vorba de Real Politik, pentru el Rusia primeaza peste orice!  

   Si asta nu poata sa mi-l faca placut in masura in care stiu care e gradul de imperialism al Rusiei si atitudinea ei fata de vecinii mai mici!  

   Romanii care vad in Putin un salvator (am cunoscut fata in fata asemenea exemplare) sunt doar o gramada de gunoaie prostovanite accidental intr-un corp uman (hai ca am zis-o liric 100% sunt multumit de mine :)))) )  

   Ban.Cher.Vali 

  Interviul nu schimba nimic, stim pozitiile ambelor parti. Ca prof de istorie pot reaminti onoratei audiente ca statul rus a pierdut un singur razboi, atentie, razboi nu lupta, in 1240 odata cu marea invazie mongola a lui Batu Han, nepotul marelui Gingis. Solutia readucerii Rusiei in matca europeana este singura viabila. Cu stima,

  1. Sa le mulțumim acelor oameni, că fara ei, noi românii nu mai existam deloc. Distrugerea statelor rus și maghiar a dat ocazia Principatelor Romane sa existe.

   Distrugerea Rusiei kieviene, a Ungariei arpadiene si a Poloniei yagelone au marcat constiinta acestor popoare si franat tendintele expansioniste asupra cnezatelor daco romane pentru 350 de ani !

   Adevarul e ca Rusia kieveana a fost distrusa. Ma intreb... cei care spun asta, cum sunt?

  Ma distreaza ca , neputinta de a face ceva contra rusilor, esuarea masurilor de tot felul luate contra lor, nerecunoasterea pierderilor economice colosale pe care aceste masuri le-au adus statelor UE, amplifica aceasta rusofobie deliranta in continuare.....

  1. Mai bine rusofob decat rusopupincurist.

   prefer fara rusnaci sa n-aud. dar asta si-au facut cu mana lor. ca erau respectati in europa si Romania inatnte de a arata "ce pot". nu repet aici ca mi se face greata.  

   Tu nu-i vezi pe astia cat "transpira" atunci cand incearca sa comunice in scris? Greu... fara educatie elementara e logic sa ajungi in turma.

  “Nu cumva Legea noastră judecă pe om, dacă nu-l ascultă mai întâi şi nu ştie ce a făcut? Ei au răspuns şi i-au zis: Nu cumva şi tu eşti din URSS?”

  mincinosi si hoti mai mari ca romanii politicieni, niciunde in lume.

  1. Uitate si tu prin presa. O sa ai o mare surpriza.

   ehheeehheeeee..... cu cat creste "Avutia tarii" cu atat va creste si minciuna si hotia si complexitatea lor: a cui? a hotiei si a minciunii !

   S c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb