Uniprest Instal deschide un nou depozit la Iaşi

A.B.
Comunicate de presă / 17 septembrie 2020

Uniprest Instal deschide un nou depozit la Iaşi

După mutarea depozitului de la Deva într-un spaţiu mai mare, Uniprest Instal, distribuitor naţional de produse care acoperă toată aria instalaţiilor, deschide un nou depozit la Iaşi, cu o suprafaţă totală de 920 mp şi o investiţie de 350.000 Euro. Prin deschiderea noului punct de lucru, cu logistică şi reprezentanţi de vânzări zonali, vor fi deservite 6 judeţe importante din Moldova: Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău, Vaslui şi, implicit, Iaşi, potrivit unui comunicat de presă.

Suma investită acoperă toate echipamentele logistice şi de transport necesare. În noul depozit va lucra o echipă de 6 angajaţi, toţi fiind localnici din Iaşi.

Enikõ Peter, Managing Director, Uniprest Instal, a "Până acum, reţeaua noastră nu a inclus şi zona Moldovei, care a fost mult timp neacoperită. Am "tatonat terenul" cu livrări din depozitul central din Mureş, însă întreg procesul era îngreunat din cauza infrastructurii defectuoase. În plus, nivelul calitativ din această zonă a crescut, regiunea are deja mult potenţial, iar produsele comercializate de noi se potrivesc foarte bine. Aşadar, am considerat că este un moment oportun pentru a deschide acest nou punct de lucru. A venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră",.

Prin deschiderea noului depozit, timpul de livrare în zona Moldovei va fi cu mult scurtat şi se va putea face în maxim 24 de ore, standardul auto-impus al companiei.

Evenimentul de inaugurare nu a putut fi făcut la faţa locului, având în vedere noile condiţii impuse de epidemia de coronavirus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro