ICT

UPS îl numeşte pe Daniel Carrera în funcţia de preşedinte al UPS Europa

Comunicate de presă / 24 martie

UPS îl numeşte pe Daniel Carrera în funcţia de preşedinte al UPS Europa

UPS îl numeşte pe Daniel Carrera în funcţia de preşedinte al UPS Europa. În noul său rol, Carrera va fi responsabil de gestionarea operaţiunilor UPS din 56 de ţări şi teritorii şi va avea în subordine 50.000 de angajaţi. În lupta împotriva pandemiei, regiunea Europei a continuat să se dezvolte ca un hub global în reţeaua UPS, răspunzând cerinţelor tot mai mari din comerţul online şi a jucat un rol vital în livrarea vaccinurilor din Europa în Asia, Orientul Mijlociu, America de Nord şi Africa, conform unui comunicat remis redacţiei.

Carrera, cetăţean spaniol, este al doilea preşedinte european al UPS Europa. A ocupat mai multe funcţii de conducere în regiune şi a deţinut cel mai recent funcţia de preşedinte al Districtului Europei de Vest, pe lângă funcţia de Ambasador Internaţional pentru Diversitate & Incluziune. În aceste poziţii, el a jucat un rol-cheie în procesul de finalizare a investiţiilor de 2 miliarde de dolari anunţate de UPS pe o perioadă de 5 ani în regiune, care au îmbunătăţit viteza şi capacitatea pentru toţi clienţii şi au răspuns cerinţelor tot mai mari ale unor sectoare precum comerţ online, sănătate şi comerţ transfrontalier.

Înainte de a se alătura echipei UPS, Carrera a fost director de conturi globale pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) la Menlo Worldwide, un furnizor global de servicii de transport de mărfuri. După achiziţia companiei de către UPS în 2005, a supravegheat integrarea cu succes a echipelor de vânzări Menlo Worldwide şi UPS Supply Chain Solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro