Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

USR a început să-i facă "anticampanie" preşedintelui Iohannis

O.D.
Ziarul BURSA #Politică /

Apropierea alegerilor prezidenţiale se face simţită şi pe scena politică. USR, formaţiune care l-a susţinut constant pe actualul preşedinte, a început să-l critice pe Klaus Iohannis, un demers deloc surprinzător având în vedere că actualul preşedinte al partidului, Dan Barna, vizează şi el postul de la Palatul Cotroceni.

Deputatul USR, Stelian Ion critică numirile făcute de preşedinte la Interne şi la Externe, Nicolae Moga şi Ramona Mănescu, considerându-le dezonorante pentru Klaus Iohannis şi se întreabă "cu cine joacă de fapt domnul preşedinte"."Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănes-cu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte", scrie Stelian Ion pe Facebook. Acesta argumentează că senatorul PSD, Moga, a fost permanent alături de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al ţării: "E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste poliţie". Despre Ramona Mănes-cu afirmă că este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase, făcând referire la investigaţii de presă, si consideră că la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei. "Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?", întreabă Stelian Ion.

Noii miniştri ai Externelor - Ramona Mănescu, Internelor - Nicolae Moga şi vicepremierul Mihai Fifor au depus jurământul de învestitură miercuri, în cadrul unei ceremonii foarte scurte, la Palatul Cotroceni.

La cermonie a fost prezenţi premierul Viorica Dăncilă şi majoritatea membrilor Cabinetului. Cei trei noi membri ai Guvernului au depus jurământul, după care şeful statului a dat mâna cu cei prezenţi şi a părăsit sala, fără a rosti un discurs sau a face vreo declaraţie.

Noii miniştri au fost instalaţi la câteva ore după ce preşedintele a semnat decretele de numire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS