Vânzările Esteto.ro au crescut cu 74% în 2020, până la 4,6 milioane de euro

Comunicate de presă / 27 aprilie

Vânzările Esteto.ro au crescut cu 74% în 2020, până la 4,6 milioane de euro

Esteto.ro a încheiat anul 2020 cu vânzări de peste 4,6 milioane de euro, în creştere cu peste 74% faţă de anul anterior, înregistrând o rată de profitabilitate de 8,5%. Cele mai cumpărate produse în 2020 au fost cosmeticele, consumabilele pentru saloane şi cele medicale, precum şi produsele naturiste, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Anul 2020 a creat contextul unei creşteri importante a business-ului şi ne-a arătat unde avem de lucrat pentru a scala rapid şi a putea face faţă vârfurilor de vânzări. A fost o lecţie pe care ne-am asumat-o şi am luat multe decizii în consecinţă, acţionând mult mai rapid. Una dintre cele mai bune decizii a fost să implementăm trackingul în timp real al comenzilor pentru toţi clienţii, indiferent dacă au sau nu cont pe site, iar, pentru perioada imediat următoare, ne vom axa pe optimizarea fluxurilor logistice şi pe implementarea unei proceduri unice de retur", spune Octavian Jomir, cofondator Esteto.ro.

Creşterea înregistrată anul trecut a fost generată de cererea mare pentru cosmetice, produse naturiste de calitate şi pentru consumabile medicale - categorie care a înregistrat cele mai mari creşteri. Esteto.ro a susţinut vânzările prin investiţii în diversificarea portofoliului de produse, în optimizarea fluxurilor, în dezvoltarea echipei şi a zonei de logistică. În prezent, mall-ul online pentru femei Esteto.ro comercializează peste 500.000 de produse şi integrează în marketplace-ul propriu oferte de la peste 300 de parteneri activi.

"Pentru 2021, estimăm o creştere de 30% a business-ului. În dezvoltarea Esteto.ro din acest an, ne vom axa pe extinderea portofoliului de produse şi a reţelei de parteneri Esteto Marketplace, pe consolidarea business-ului în pieţele existente şi pe continuarea extinderii regionale, concomitent cu continuarea investiţiilor în zona de logistică, în extinderea depozitului, în dezvoltarea echipei şi optimizarea fluxurilor, pe creşterea capacităţii de procesare şi de livrare a comenzilor", spune Elena Jomir, cofondator Esteto.ro.

Valoarea medie a coşului de cumpărături - 160 de lei

Mall-ul online pentru femei Esteto.ro a procesat, în 2020, cu 72% mai multe comenzi faţă de anul anterior, valoarea medie a coşului de cumpărături fiind de aproximativ 160 de lei.

Reţeaua de afiliaţi joacă un rol aparte în vânzările Esteto.ro, generând, în 2020, 10% din numărul total de tranzacţii. Esteto.ro oferă afiliaţilor din reţeaua 2Performant un comision de 7% şi o recurenţă de 30 de zile, cu o rată de aprobare a comisioanelor de 95%. Totodată, permite afiliaţilor promovarea prin orice metode de promovare: conţinut, social media, Google Ads, Facebook Ads etc., Esteto.ro are o istorie lungă în ceea ce priveşte marketingul afiliat, Octavian Jomir fiind, timp de 7 ani, afiliatul cu cele mai multe tranzacţii din România, cu peste 1 milion de vânzări.

Despre Esteto.ro

Esteto.ro este unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei care comercializează peste 500.000 de produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărţi, jucării, ceasuri, bijuterii, Home & Deco şi Fashion) şi integrează în marketplace-ul propriu oferte de la peste 300 de parteneri activi.

Esteto.ro a fost fondat, în 2013, de soţii Octavian şi Elena Jomir, magazinul ajungând să fie recunoscut între cele mai importante business-uri online din România, cu prezenţă regională, în Bulgaria şi Ungaria, înregistrând în 2020 o cifră de afaceri de 4,6 milioane de euro, în creştere cu 74% faţă de anul anterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro