Abonament gratuit

Verificări la Penitenciarul Rahova după permisia care i-a fost acordată lui Liviu Dragnea

M.I.
Politică /

Liviu Dragnea (Sursă foto: Twitter)

Liviu Dragnea (Sursă foto: Twitter)

Şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a dispus, la solicitarea ministrulului Justiţiei, Ana Birchall, verificări la Penitenciarul Bucureşti-Rahova, după permisia care i-ar fi fost acordată lui Liviu Dragnea, informează News.ro.

"Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la modalitatea de acordare a unei recompense cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, la solicitarea ministrului justitiei, Ana Birchall, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus efectuarea în regim de urgenţă a verificărilor care se impun la Penitenciarul Bucureşti-Rahova", se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă după-amiază, de ANP.

Conform sursei citate, ministrul justiţiei va fi informat privind rezultatele verificărilor şi a măsurilor legale care se impun.

Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea ar fi solicitat o permisie de o zi, cu ocazia aniversării sale, iar în spaţiul public au apărut informaţii că a ieşit din penitenciar pentru 24 de ore.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. pablito penalito a fost in permisie. puscariasi in permisie. daca era in armata nu primea permisie asa repede.

  1. Nu a fost in permisie. A avut o problema cu intretinerea nevestei. Trebuie sa inteleaga ca fata are si ea "probleme" si el din puscarie nu le poate rezolva. (...)

   daca si asta mai rezolva ceva :))))))

  Tot atârnăm de dragnia lasă-l dracu de mafiot ,dar de prostul de la cotroceni nimeni nu scoate o vorbă. Ce prost de prost e neamul asta.

  1. Adica cum "lasa-l dracu de mafiot"?!

   Adica cum "de prostul de la cotroceni nimeni nu scoate o vorbă"?! 

   Adica cum "ce prost e neamul asta"?!

   Bai, nu neamul e, tu esti, bai! 

   Daca el voteaza prost si ma refer la PSD atunci nu are cumsa vada ca el face parte din neam de prosti. Trebuie iertat si integrat in neamul romanesc...

  Boierii au permisii lungi, fii de militieni permisii scurte. Asa functioneaza justitia oarba si nedreapta pe care inclusiv Dragnea a construit-o.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie