Abonament gratuit

Vivenda Residencias - un ansamblu cu 1400 de apartamente

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii /

Vivenda Residencias - un ansamblu cu 1400 de apartamente

Vivenda Residencias este un ansamblu de locuinţe prevăzut cu 1400 de apartamente, construit de Hercesa. Alexandra Florea, coordonator vânzări în cadrul companiei, ne-a spus că, până în prezent, au fost livrate 660 de unităţi locative: "Suntem la faza a patra a proiectului, care, probabil, va avea cinci etape. Acum construim 143 de apartamente, care au ca termen de finalizare toamna anului viitor şi primăvara lui 2021".

Fazele I, II şi III însumează 700 de apartamente, vândute în totalitate, iar faza a patra este prevăzută cu 143 de unităţi locative, în faza de proiect, fiind rezervate în proporţie de peste 25%.

Apartamentele sunt cu două, trei şi patru camere, cele cu două camere costând de la 70.000 de euro plus TVA, unităţile cu trei camere - 93.000 euro, iar cele de patru camere - de la 116.000 euro, plus TVA.

"Locuinţele sunt vândute din fază de proiect, respectiv acum vindem din proiectele care vor fi livrate la sfârşitul anului viitor şi în 2021", ne-a mai spus doamna Florea, menţionând că cei interesaţi au salarii medii, lucrează în corporaţii, marea majoritate achiziţionând apartamentele prin credit bancar.

Zona Rezidenţială are acces controlat cu spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi teren sportiv. Complexul deţine locuri de parcare supra şi subterane şi spaţii de depozitare.

În piaţa imobiliară de la noi mai este loc şi pentru alţi dezvoltatori, aceasta crescând într-un mod sănătos, este de părere sursa citată.

Din 1975, Hercesa şi-a dezvoltat activitatea în domeniul imobiliar, atât în sectorul rezidenţial, cât şi în cel industrial în toată Spania, cu prezenţă specială în cadrul comunităţii Madrid şi Castillia-La Mancha. La ora actuală, deţine un portofoliu important de proiecte rezidenţiale în curs de dezvoltare în Spania, Portugalia, România, Bulgaria, Cehia, Maroc, Ecuador, Mexic şi Panama.

Hercesa construieşte şi promovează, printre altele, hoteluri, centre comerciale, parcuri industriale, clădiri de birouri şi spaţii de depozitare. Pe lângă acestea, administrează clădiri de locuinţe cu regim de închiriere, apartamente turistice şi spaţii comerciale.

Hercesa şi-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziţionarea clădirii Cişmigiu, situată în centrul oraşului Bucureşti. În urma unui complex proces de reabilitare des-făşurat de Hercesa, clădirea Cişmigiu şi-a reluat activitatea de hotel de lux cu spaţii comerciale la parter.

Pe lângă reabilitarea clădirii Cişmigiu, în România, Hercesa a acordat o atenţie deosebită proiectelor rezidenţiale. Astfel, dezvoltatorul a finalizat şi a dat în folosinţă 540 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia) şi plănuieşte construcţia a încă aproximativ 5100 de locuinţe în Bucureşti, în cele două proiecte ale sale situate în diferite puncte ale Capitalei: Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia) şi ansamblul Ghencea (zona Prelungirea Ghencea).

(Articol preluat din Revista BURSA Construcţiilor)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie