DIGI Comunications

VLAD VOICULESCU:"Încă ne aflăm într-un moment foarte greu al pandemiei"

S.B.
Miscellanea / 07 aprilie

"Încă ne aflăm într-un moment foarte greu al pandemiei"

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a transmis, miercuri, un mesaj de Ziua Mondială a Săătăţii, în care aprciază efortul sanariaţilor din system, dar şi al întregii comunităţi. "Încă ne aflăm într-un moment foarte greu al pandemiei; fiecare efort ne aduce mai aproape de revenirea la normalitate" a transmis ministrul Sănătăţii, informează news.ro.

"Azi este Ziua Mondială a Sănătăţii. Şi astăzi, la fel ca în fiecare zi, suntem recunoscători celor care au grijă de sănătatea noastră. Persoanele care au ales să intre în sistemul medical pentru a ajuta, însănătoşi şi salva vieţi. Fiecare efort, în special în această perioadă, ne aduce mai aproape de revenirea la normalitate", a transmis, miecuri, ministrul Sănătăţii.

Acesta apreciază că "încă ne aflăm într-un moment foarte greu al pandemiei".

"Eforturile voastre continue trebuie recunoscute, apreciate şi susţinute de noi toţi. Zi de zi sunteţi încercaţi de provocări şi neajunsuri, de riscuri pentru voi înşivă, însă, cu toate acestea, reuşiţi să fiţi alături de pacienţi, să vindecaţi, să salvaţi vieţi. Faceţi toate aceste eforturi într-un sistem care la rândul lui are nevoie de vindecare de atâta vreme, de reformă profundă pentru a putea pune cu adevărat pacienţii în centrul său şi a le oferi servicii de sănătate eficiente şi modern", a mai transmis ministrul.

Potrivit acestuia, sistemul sanitar are nevoie acum, mai mult ca oricând, de resurse.

"Ministerul Sănătăţii face eforturi continue în această perioadă pentru a aloca resursele disponibile - resurse de personal, financiare, materiale - să răspundem crizei, să prevenim răspândirea virusului, să creştem calitatea tratamentelor şi siguranţa pacienţilor şi a personalului medico-sanitar. Pandemia ne-a arătat că sănătatea nu depinde doar de sistemul medical, ci de întreaga comunitate. Mulţumim tuturor celor care au pus umărul pentru sănătatea semenilor: poliţişti, militari, pompieri, voluntari, ONG-uri, companii şi fiecare om care a ales să se implice", a încheiat ministrul Vlad Voiculescu, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cine a ales aceste caricaturi de oamenii sa se spdle cu ei pe cap

    de ce tineti cu dintii de habarnistul asta ?

    1. pentru ca se pricepe la supt!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

13 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9225
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1367
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4720
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6963
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6754

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro