Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

VLAD VOICULESCU: Preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare

F.F.
Politică /

Preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare

Vlad Voiculescu, candidatul desemnat de PLUS pentru Primăria Capitalei, a scris pe Facebook, că preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare, în doar două zile, de la 400 de milioane la un miliard de euro. "Cineva mă întreba dacă sunt de părere că e furăciune. I-am răspuns că e incompetenţă", a scris Vlad Voiculesc, relatează News.ro.

Fostul ministru al Sănătăţii a scris Facebook: "Minunea de la Voluntari: preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare - de la 400 de milioane la un miliard de euro - în doar două zile. Acum câteva minute cineva mă întreba dacă sunt de părere că e furăciune. I-am răspuns că e incompetenţă. Incompetenţă crasă. Furăciunile probabil urmează... dacă doamna primar ar rămâne în funcţie, ceea ce nu va fi cazul".

Aceasta le-a transmis consilierilor generali să solicite primarului general publicarea întregii documentaţii de proiect înainte să aprobe orice.

Vlad Voiculescu a publicat şi un extras din anexa la hotărârea Consiliului General pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

Miercuri, Primăria Capitalei a anunţat finalizarea studiului de fezabilitate pentru construirea viitorului Spital Metropolitan din Bucureşti, urmând ca indicatorii tehnico-economici să fie supuşi aprobării CGMB, pentru a putea fi organizată apoi procedura de contractare a serviciilor de proiectare şi a lucrărilor de execuţie.

Primarul Gabriela Firea a prcizat că lucrările vor începe în luna martie a anului viitor, iar valoarea lucrărilor este de 400 de milioane de euro, pentru clădirea spitalului şi dotări.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Oricum nimeni nu știe cât costa așa ceva doar prin analogie cu altele construite ,sunt mai multe miliarde la 1000 paturi.In România nu știe nimeni sa proiecteze așa ceva și sa evalueze.Cei care vorbesc nu știu sa realizeze fluxul de pacienți și cadre medicale între lifturi, sa fim serioși.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  nu aveti cum sa va vindecati. e praf tot

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS