Abonament gratuit

Vodafone România lansează noi oferte de mobil şi servicii fixe

D.D.
Comunicate de presă /

Vodafone România lansează noi oferte de mobil şi servicii fixe

La o lună de la finalizarea achiziţiei UPC, Vodafone România lansează noi oferte concepute să adreseze nevoile tuturor clienţilor Vodafone şi UPC, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice, precum şi pe cele ale clienţilor noi.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone şi UPC România a declarat: "Faptul că UPC şi Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce priveşte serviciile mobile, de fix şi TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât şi pentru toţi clienţii. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluţii noi şi competitive de comunicare convergentă şi de divertisment. Expertiza noastră şi calitatea reţelelor Vodafone şi UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim şi să dezvoltăm noi servicii şi oferte speciale la aceeaşi calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experienţe de pe piaţă clienţilor noştri".

Pentru a celebra acest moment împreună cu clienţii, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone şi UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate şi mii de ore de filme şi seriale disponibile oricând, în aplicaţia Vodafone TV, precum şi acces la cele mai interesante competiţii sportive prin serviciile de televiziune digitală UPC. Clienţii persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC se pot bucura de o experienţă completă alegând ceea ce li se potriveşte cel mai bine în cea mai bună reţea de date mobile, cu cel mai mare număr de canale TV şi cea mai bună experienţă Wi-Fi, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro, la achiziţia de noi servicii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS