Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Vodafone România - partenerul de comunicaţii al Bucharest Gaming Week

I.A.
Comunicate de presă /

Vodafone România - partenerul de comunicaţii al Bucharest Gaming Week

Vodafone România este partenerul de comunicaţii al Bucharest Gaming Week 2019, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Vodafone şi ESL sunt partenerii festivalului Bucharest Gaming Week, eveniment care susţine industria vibrantă de dezvoltare de jocuri din ţara noastră ce creează şi produce jocuri video utilizate de milioane de oameni din întreaga lume. Battle Royale Arena va găzdui peste 45 de calculatoare pentru Player Unknown's Battlegrounds (PUBG), Fortnite şi Apex Legends.

" Evenimentul central al celei de-a treia ediţii a Bucharest Gaming Week 2019 va avea loc pe 9 şi 10 noiembrie 2019 la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Aici, peste 10.000 de jucători vor participa şi vor juca cele mai populare jocuri având totodată şansa de a îşi cunoaşte influencerii preferaţi. Obiectivul principal al Bucharest Gaming Week este de a evidenţia întregul univers legat de lumea jocurilor - de la regia artei, programarea, educaţia necesară pentru dezvoltarea jocurilor, tehnologiile şi produsele de top, până la jocul ca şi concept de divertisment şi esport.", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, finalele Campionatului ESL din Europa de Sud-Est vor fi găzduite în Palatul Parlamentului, cea mai mare clădire civilă din lume cu funcţie administrativă. Cele mai bune echipe de Counter-Strike - Globall Offensive şi Mobile Brawl Stars vor concura în direct, în faţa publicului din Bucureşti, în timp ce transmisiunea va fi difuzată în regiune în limbile locale. Un număr de 350 de echipe şi 1581 de jucători unici au participat la cel de-al zecelea sezon al ESL SEC, dar doar cei mai buni dintre cei mai buni se vor lupta în finalele live.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS