Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

VODAFONE ROMANIA: Primul concert care integreaza o holograma live

D.D.
Comunicate de presă /

 Primul concert care integreaza o holograma live

Adrian Despot, solistul vocal al trupei Viţa de Vie, a prezentat marţi seară, 19 februarie, primul concert din România în care a fost integrată o secvenţă live transmisă printr-o hologramă realizată cu ajutorul tehnologiei 5G, furnizată de Vodafone România. Protagonistul hologramei live a fost Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist de 10 ani, care a avut cu această ocazie prima sa prestaţie artistică în faţa unui public. Această soluţie pentru apariţia sa în concert, posibilă cu ajutorul tehnologiei 5G furnizată de Vodafone România, l-a ajutat să fie în totalitate conectat cu publicul, în pofida fricii sale de scenă.

Tânărul Luca a fost invitatul special al lui Adrian Despot şi şi-a interpretat piesele într-o încăpere aflată la aproximativ 2 km distanţă de sala de concert. Datorită suportului 5G oferit de Vodafone România, el a putut participa pe cale virtuală la spectacol şi să cânte alături de întreagă trupa, într-un episod surpriză al concertului Viţa de Vie. Holograma adusă la viaţă prin tehnologia 5G a făcut posibilă transmisiunea audio şi video la nivelul de înaltă calitate necesar, precum şi sincronizarea artiştilor pe toată durata evoluţiei lor live.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: "Vodafone România a folosit întotdeauna cele mai noi tehnologii pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor, începând chiar de la primul apel de voce realizat în reţeaua noastră digitală, în 1997. Am marcat de-a lungul anilor multe premiere reuşite. Acum, folosim capabilităţile 5G în practică şi inovăm din nou, de această dată la intersecţia dintre arta spectacolului live şi tehnologia de ultima ora, pentru a-i da unui tânăr muzician talentat curajul să-şi depăşească teamă de scenă şi să-şi transforme visul în realitate. Îi dorim că mâine să devină un adevărat star în muzică. Astăzi, a simţit o parte din această experienţă, iar acest lucru ne demonstrează că viitorul este deja prezent".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS