Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

VODAFONE ROMANIA: Primul concert care integreaza o holograma live

D.D.
Comunicate de presă /

 Primul concert care integreaza o holograma live

Adrian Despot, solistul vocal al trupei Viţa de Vie, a prezentat marţi seară, 19 februarie, primul concert din România în care a fost integrată o secvenţă live transmisă printr-o hologramă realizată cu ajutorul tehnologiei 5G, furnizată de Vodafone România. Protagonistul hologramei live a fost Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist de 10 ani, care a avut cu această ocazie prima sa prestaţie artistică în faţa unui public. Această soluţie pentru apariţia sa în concert, posibilă cu ajutorul tehnologiei 5G furnizată de Vodafone România, l-a ajutat să fie în totalitate conectat cu publicul, în pofida fricii sale de scenă.

Tânărul Luca a fost invitatul special al lui Adrian Despot şi şi-a interpretat piesele într-o încăpere aflată la aproximativ 2 km distanţă de sala de concert. Datorită suportului 5G oferit de Vodafone România, el a putut participa pe cale virtuală la spectacol şi să cânte alături de întreagă trupa, într-un episod surpriză al concertului Viţa de Vie. Holograma adusă la viaţă prin tehnologia 5G a făcut posibilă transmisiunea audio şi video la nivelul de înaltă calitate necesar, precum şi sincronizarea artiştilor pe toată durata evoluţiei lor live.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: "Vodafone România a folosit întotdeauna cele mai noi tehnologii pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor, începând chiar de la primul apel de voce realizat în reţeaua noastră digitală, în 1997. Am marcat de-a lungul anilor multe premiere reuşite. Acum, folosim capabilităţile 5G în practică şi inovăm din nou, de această dată la intersecţia dintre arta spectacolului live şi tehnologia de ultima ora, pentru a-i da unui tânăr muzician talentat curajul să-şi depăşească teamă de scenă şi să-şi transforme visul în realitate. Îi dorim că mâine să devină un adevărat star în muzică. Astăzi, a simţit o parte din această experienţă, iar acest lucru ne demonstrează că viitorul este deja prezent".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS