VTEX se extinde în regiune şi coordonează din România operaţiunile din Bulgaria şi Polonia

A.B.
Comunicate de presă / 24 noiembrie 2020

VTEX se extinde în regiune şi coordonează din România operaţiunile din Bulgaria şi Polonia

VTEX, marketplace şi Order Management System (OMS) din lume, accelerează extinderea în regiune şi semnează noi parteneriate în Bulgaria şi Polonia, pe care le va coordona de la Bucureşti, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Poziţionat, încă de la deschidere, ca un centru strategic în dezvoltarea VTEX în Europa Centrală şi de Est, biroul VTEX din România coordonează procesul de extindere în regiune şi ţinteşte, pentru perioada următoare, consolidarea prezenţei VTEX şi în Grecia, Cehia, Austria şi Slovacia.

VTEX deschide la Singapore primul birou din Asia

La nivel global, VTEX continuă extinderea prezenţei, prin deschiderea, la Singapore, a primului birou din Asia, construind şi o echipă locală, pentru a deservi pieţele din regiunea Asia-Pacific.

Noul birou din Singapore va permite VTEX să-şi susţină mai bine clienţii globali. În plus, o echipă locală în zona Asia-Pacific poate sprijini mai bine clienţii, spre exemplu magazinele de tip direct-to-consumer ale Motorola din India şi Japonia, sau Stanley Black & Decker, cu magazine B2B în India şi Coreea de Sud.

Decizia de extindere în Asia a luat în considerare oportunitatea imensă de creştere pe care o are comerţul electronic. De fapt, Asia este continentul cu cea mai rapidă creştere din comerţul electronic mondial, făcându-l o piaţă de primă clasă pentru retailerii online care doresc să aibă acces la un număr mare de clienţi. Singapore, în special, este un centru de comerţ electronic consacrat care serveşte restul regiunii, făcându-l o locaţie ideală pentru recrutarea de oameni foarte bine pregătiţi şi cu experienţă în domeniul comerţului electronic.

"Odată cu creşterea numărului de clienţi globali, dorim să ne asigurăm că fiecare dintre clienţii noştri se simte susţinut pe oricare dintre pieţele în care îşi desfăşoară activitatea", spune Alex Soncini, cofondator şi Head of Global Accounts la VTEX. "Deschiderea unui birou în Singapore este următorul pas în construirea prezenţei noastre la nivel mondial şi suntem încântaţi de ce va putea face pentru clienţii noştri această echipă locală de experţi în comerţ".

Extinderea în Asia este un alt punct important în evoluţia companiei, VTEX încheind luna trecută o nouă rundă de finanţare Serie D, în valoare de 225 de milioane de dolari, devenind astfel, cel mai nou unicorn tech prezent şi în România, după ce, anterior, VTEX a fost recunoscut de Gartner ca o companie vizionară şi de IDC, ca platforma de comerţ cu cea mai rapidă creştere din lume şi lider în domeniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro