"Vulturul" Comarnic şi-a vândut din acţiunile "Braiconf" ca să achite din datorii

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 august 2015

"Vulturul" Comarnic (VULT) a înregistrat pierderi de 231.829 lei, în prima jumătate a anului, în scădere cu 32,7%, faţă de perioada similară a anului trecut, pe fondul unei cifre de afaceri de 74.633 lei, în scădere cu 33,33%, conform raportului semestrial transmis Bursei de Valori Bucureşti.

"Vulturul" Comarnic are ca obiect principal de activitate fabricarea şi comercializarea de produse refractare silico-aluminoase, ceramică tehnică, mase şi betoane refractare, însă activitatea de producţie este oprită din 2009, iar societatea a avut venituri din alimentaţia publică şi închirieri de spaţii, conform raportului semestrial.

În primul semestru, "Vulturul" Comarnic a vândut un număr de 161.300 de titluri deţinute la "Braiconf" Brăila, iar din veniturile încasate a reuşit să achite o parte din datoriile restante faţă de bugete şi salariaţi, conform raportului citat.

Potrivit companiei, cifra de afaceri şi restul veniturilor societăţii provin din chirii, din vânzări din produse şi mărfuri din stoc, din activitatea de alimentaţie publică.

Între acţionarii "Vulturul" Comarnic figurează Cătălin Chelu, cu o deţinere de 49,27%, care a decedat în 2014, dar şi SIF Muntenia, cu un pachet de 31,19%.

La începutul anului, acţionarii au aprobat mutarea companiei pe sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în contextul desfiinţării pieţei Rasdaq.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro