Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

WEBINAR TNI:Efectele COVID-19 asupra pieţei imobiliare

C.B.
Comunicate de presă /

Efectele COVID-19 asupra pieţei imobiliare

Lansăm în premieră un program susţinut de webinarii cu program săptămânal. Aducem în faţa ta personalităţi din domenii de interes, astfel încât ideile şi vasta experienţă internaţională să îţi fie de ajutor în compensarea efectelor negative ale actualei situaţii, dar mai ales în a reuşi să găseşti şi să profiţi de noile oportunităţi.

Miercuri, 15 Apriliei, orele 12.00 îl vom avea invitat pe Domnul Walid Moussa, Preşedinte Mondial al Federaţiei Internaţionale Imobiliare (FIABCI), iar tema webinarului este: Efectele COVID-19 asupra pieţei imobiliare !

Walid Moussa este un om de afaceri de prestigiu internaţional, care activează în domeniul imobiliar la scală globală. Având la bază studii juridice, dl. Moussa a făcut tranziţia în domeniul imobiliar. Este Preşedintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) şi preşedintele fondator al FIABCI -Liga Ţărilor Arabe. De asemenea, Dl. Moussa are rolul de Ambasador Economic al Confederaţiei de Afaceri din Andorra(CEA), reprezentându-i interesele în Orientul Mijlociu. Fondată în 1951, FIABCI este o organizaţie multidisciplinară, care include 40 de profesii din sfera imobiliară şi are prezenţă în peste 49 de ţări, pe toate continentele.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. E interesant articolul

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS