Wizmo.ro - parteneriat financiar pentru agenţii şi dezvoltatori imobiliari

M.C.
Companii #Imobiliare /

Maarten Deboo

Maarten Deboo

Wizmo.ro - platforma imobiliară dedicată atât sectorului rezidenţial, cât şi celui de business, implementează, începând cu luna iulie, parteneriatul financiar pentru asociaţi - agenţii sau dezvoltatori imobiliari - care pot gestiona până la 49% din activele companiei.

Până în prezent, platforma specializată în listarea de anunţuri imobiliare a cumulat finanţări de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni şi români, specializaţi în e-Commerce şi dezvoltare IT.

Potrivit reprezentanţilor Wizmo.ro, acest parteneriat aduce părţilor implicate beneficii precum: transparenţă deplină, anularea oricărui conflict de interes, colaborare în ceea ce priveşte construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar şi posibilitatea de a deţine o parte dintr-o platformă proprie alternativă care atrage lunar zeci de mii de utilizatori şi pe care îi converteşte în leaduri.

"Pentru a demara această acţiune am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creştere în marile oraşe ale ţării, în special pe segmentele rezidenţial şi office. În contextul în care numărul companiilor de pe piaţa imobiliară creşte de la an la an, dar numărul de poziţii din motoarele de căutare rămâne acelaşi, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porţile pentru asociaţi deoarece este un pas natural în evoluţia companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenţii şi dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel", a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo, potrivit unui comunicat al companiei.

Wizmo.ro este o platformă pentru anunţuri imobiliare ce acoperă toate segmentele pieţei de profil - rezidenţial, office, comercial şi industrial.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS