Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

WSJ: "Avon" vrea să redevină un grup

A.V.
Ziarul BURSA #Companii /

Producătorul american de cosmetice "Avon Products "Inc., care s-a divizat în urmă cu trei ani, a luat în considerare o tranzacţie care ar reuni entităţile din nou într-un grup, conform Wall Street Journal, care citează surse anonime.

Acestea spun că directorii "Avon" au luat în discuţie vânzarea companiei către rivalul brazilian "Natura & Co.", iar negocierile includ un scenariu în care "Natura" va prelua operaţiunile private derulate de "Avon" în America de Nord, pe lângă societatea listată "Avon".

Conform surselor, discuţiile sunt preliminare şi este posibil ca ele să nu ducă la vreo tranzacţie.Un purtător de cuvânt al "Avon" a declarat vineri, citat de Reuters: "Nu comentăm niciodată pe marginea acestui tip de speculaţii. Suntem în continuare concentraţi pe implementarea strategiei «Open Up», care presupune transformarea Avon". Nici oficialii "Natura" nu au făcut declaraţii.

Amintim că în 2015, "Avon" şi-a înstrăinat pachetul majoritar de la divizia nord-americană, care era neperformantă, către societatea de private equity "Cerberus Capital", reţinând aproape 20% din aceste operaţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS