Crypto

Zentiva a preluat angajaţi Ikea pentru a compensa impactul crizei economice

C.B.
Companii / 09 aprilie 2020

Zentiva a preluat angajaţi Ikea pentru a compensa impactul crizei economice

Grupul Zentiva a.s. anunţă acordul încheiat cu IKEA pentru a coopera în timpul crizei COVID-19. Ca parte a acestei colaborări, Zentiva România a angajat temporar 18 angajaţi de la IKEA România, pentru o perioada de 3 luni. Noii angajaţi vor fi integraţi în operaţiunile fabricii Zentiva pentru a acoperi producţia crescută generată de cererea pieţei, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Margareta Tănase, Director Operaţiuni Industriale Zentiva România, a declarat: " La Zentiva facem tot ce ne stă în putere pentru a ajuta autorităţile să combată COVID-19. Zentiva lucrează la mai multe proiecte din Europa şi nu numai pentru a asigura furnizarea de medicamente şi pentru a proteja oamenii. Salutăm iniţiativa Ikea de a căuta opţiuni pentru angajaţii săi şi suntem bucuroşi să ajutăm în aceste momentele dificile. Noii colegi se vor alătura eforturilor curente şi misiunii noastre de a produce medicamente atât de necesare pacienţilor din toată ţara. Suntem siguri că acest tip de cooperare poate fi replicat în întreaga economie şi poate ajuta angajaţii din domenii care au activitate restrânsă în această perioadă".

Violeta Neniţă, Market Manager, IKEA România, afirmă: " Pentru a sprijini măsurile de limitare a răspândirii pandemiei, am închis toate magazinele şi punctele de livrare începând cu data de 20 martie. Până în momentul în care lucrurile vor reveni la normal şi vom fi din nou capabili să ne întâmpinăm clienţii în magazinele noastre, le-am oferit colegilor posibilitatea de a se alătura, în mod voluntar, altor sectoare şi companii care produc şi distribuie diferite produse, esenţiale pentru combaterea crizei provocate de pandemia de coronavirus. Suntem bucuroşi să anunţăm că primul grup de 18 angajaţi IKEA România s-a alăturat ZENTIVA România. Le suntem recunoscători colegilor noştri pentru susţinerea valorilor IKEA de solidaritate şi grijă faţă de oameni."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro