ZIARUL BURSA

05 decembrie

EDITORIALLa mîna PSD

Cornel CodiţăEditorial / 28 martie 2007

Cornel Codiţă

Mult mai repede decît i s-ar fi arătat chiar şi în cele mai oniric-rozalii premoniţii, PSD-ul a ajuns să controleze total spaţiul de manevră al guvernării actuale. Mai mult chiar, poate să intre, după plac şi calcule politice proprii, în oricare dintre rolurile de: arbitru-judecător, colac de salvare sau călău.

UE recomandă Bucureştiului măsuri fiscale mai stricte

UE recomandă Bucureştiului măsuri fiscale mai stricte

R.P.Macroeconomie / 28 martie 2007 /

Consiliul Uniunii Europene pentru economie şi finanţe (ECOFIN) a analizat, ieri, la Bruxelles, Programul de Convergenţă (PC) al României pentru 2006-2009 şi a recomandat autorităţilor de la Bucureşti adoptarea de măsuri fiscale mai stricte şi o îmbunătăţire a cadrului bugetar pe termen mediu pentru politicile fiscale.

Ediţia din 05.12.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Câştigurile "Tiffany" stagnează

Alina VasiescuInternaţional / 28 martie 2007

Compania americană "Tiffany & Co.", al doilea distribuitor mondial de bijuterii de lux, raportează, pentru ultimul trimestru din anul fiscal 2006, un profit aproape neschimbat faţă de aceeaşi perioadă din exerciţiul fiscal 2005, din...

Achiziţiile impulsionează pieţele din Europa

Alina VasiescuInternaţional / 28 martie 2007

Acţiunile listate la bursele din Europa au crescut ieri datorită unor tranzacţii de preluare abia anunţate, care au alimentat speculaţiile potrivit cărora valoarea achiziţiilor din 2007 va depăşi recordul în materie atins anul trecut.

Primim circa 7,5 miliarde de euro prin FEADR, până în 2013

Emilia OlescuCompanii / 28 martie 2007 /

Ţara noastră va putea accesa, în perioada 2007-2013, aproximativ 7,5 miliarde de euro prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) potrivit lui Claudiu Coadă, din cadrul Autorităţii de Management pentru Programul de Dezvoltare...

IMM-urile pot aplica on-line pentru Orizont 2007

Carola IonescuCompanii / 28 martie 2007 /

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) lansează în cadrul programului de diversificare a economiei rurale şi creştere a productivităţii în sectorul agricol, un nou produs de finanţare, Orizont...

86 milioane de euro pentru vinificaţie

Carola IonescuCompanii / 28 martie 2007 /

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a primit, prin Programul SAPARD, 65 de proiecte care vizează sectorul de vinificaţie, în valoare de 86 milioane de euro.

BCR Bonds Listed on BSE

F.A.English Section / 28 martie 2007

Holders of corporate bonds issued by Banca Comerciala Romana (Romanian Commercial Bank) can trade them on the Bucharest Stock Exchange starting tomorrow, March 29th.

New Logistics Park in Bucharest

F.A.English Section / 28 martie 2007

Real estate service provider Regatta announced yesterday the launch of East Logistic Center, a new logistics park located in the eastern area of Bucharest, inside the Faur platform.

Majorare de capital la "Electrocontact" Botoşani

Majorare de capital la "Electrocontact" Botoşani

Diana DorobanţuPiaţa de Capital / 28 martie 2007 /

Consiliul de Administraţie al "Grupului Industrial Electrocontact" din Botoşani (simbol BVB - ECT) va propune acţionarilor majorarea capitalului social al companiei cu suma de 700.000 lei, reprezentând 84,71% din profitul net înregistrat...

BVBAcţiunile SNP au făcut piaţa

Diana DorobanţuPiaţa de Capital / 28 martie 2007 /

Şedinţa de tranzacţionare desfăşurată ieri a adus o lichiditate foarte ridicată pentru emitentul bucureştean "Petrom" (simbol SNP), fiind tranzacţionate peste 14 milioane de acţiuni la preţuri cuprinse între 0,55 lei/titlu şi 0,58 lei/titlu.

DERIVATE

Decebal N. TodăriţăPiaţa de Capital / 28 martie 2007 /

Lichiditatea ridicată s-a menţinut pe piaţa derivatelor şi în cea de-a doua sesiune a săptămânii care s-a încheiat cu un volum de 25.120 contracte futures şi options încheiate din 2869 tranzacţii.

ACCA a deschis un birou local la Bucureşti

F.A.Companii / 28 martie 2007 /

ACCA, cel mai mare corp profesional contabil internaţional, a înfiinţat în România un birou local care va răspunde şi de relaţiile organizaţiei din Bulgaria şi Republica Moldova, au anunţat ieri reprezentanţii ACCA România.

"Depozitarul Central" va începe decontarea

"Depozitarul Central" va începe decontarea

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 28 martie 2007 /

Decontarea în sistemul RoClear administrat de către "Depozitarul Central" va începe pe 10 aprilie, după ce societatea a primit patru autorizaţii de funcţionare, două de la CNVM şi două de la BNR.

Morega, mandatat de AVAS, a demis toată conducerea CET Motru

F.A.Politică / 28 martie 2007 /

Membrii CA al Uzinei de Alimentare cu Agent Termic şi Alimentarea cu Apă (UATAA) a Municipiului Motru, în frunte cu directorul societăţii, Ilie Schintee, au fost demişi, ieri, de Dan Ilie Morega, în noua sa calitate de reprezentant al Autorităţii...

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo