ZIARUL BURSA

30 iulie

OPINIIO taină dezlegată

Radu F. AlexandruEditorial / 15 mai 2007

Radu F. Alexandru

E greu de imaginat ce surprize neplăcute (expresie a modului în care se înţelege la noi confruntarea electorală) ne vor mai aduce zilele care ne des­part de data referendumului.

Daniel MorarTudor Chiuariu

SPRIJINIT DE AMERICANIMorar îl macină pe Chiuariu

A.S.Politică / 15 mai 2007 /

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Nicholas Taubman, îl sprijină pe procurorul şef al DNA, Daniel Morar, în conflictul deschis de actualul ministru al justiţiei, Tudor Chiuariu, exprimîndu-şi aprecierea faţă de "leadership-ul" lui Morar şi faţă de rolul vital al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, aşa cum arată Ambasada SUA într-un comunicat adresat ieri presei.

Ediţia din 30.07.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Sapte Spice Plans to Increase Share Capital

F.A.English Section / 15 mai 2007

Shareholders in Sapte Spice (the former Vel Pitar) will convene on June 18th to discuss a 15.88 million RON increase in share capital, from 4.12 million RON to 20 million RON, according to a report to the Bucharest Stock Exchange quoted by NewsIn.

PIAŢA MONETARĂDobânzi de 9-12%

F.A.Bănci-Asigurări / 15 mai 2007 /

Depozitele overnight erau tranzacţionate în deschiderea şedinţei de luni, pe piaţa monetară interbancară, la dobânzi de 8% pentru sumele atrase şi de 11% pentru cele plasate. Pe parcursul zilei acestea au mai urcat până la 9,5%-12%.

Sacrificările de păsări au crescut cu peste 19% în martie

Anca GeorgetaMaterii Prime / 15 mai 2007

Sacrificările de păsări, atât în exploataţiile agricole individuale, cât şi în unităţile industriale specializate au înregistrat, în martie 2007, faţă de luna precedentă, o creştere de 19,3% în privinţa numărului de capete, respectiv de 11,8% în...

"Siemens", amendată cu 51 de milioane de dolari

Alina VasiescuInternaţional / 15 mai 2007

Un tribunal din Germania a amendat compania germană de soluţii de inginerie "Siemens" cu 38 de milioane de euro (51 de milioane de dolari) ca urmare a faptului că doi foşti directori ai acesteia au fost implicaţi într-un caz de mită.

"Alstom" şi-a dublat profitul

Alina VasiescuInternaţional / 15 mai 2007

Compania franceză "Alstom" SA, al doilea producător mondial de trenuri, raportează, pentru anul fiscal 2006, un profit mai mult decât dublu faţă de anul precedent, ca urmare a achiziţiilor de reţele de transport şi turbine energetice.

BVBSIF3 şi TLV în topul lichidităţii

Diana Dorobanţu Piaţa de Capital / 15 mai 2007 /

In şedinţa de tranzacţionare desfăşurată ieri, primele două poziţii în ordinea lichidităţii au fost deţinute de SIF "Transilvania" Braşov (simbol SIF3), cu un rulaj de 12,94 milioane lei, şi "Banca Transilvania" Cluj Napoca...

Twinning anticorupţie la frontiere

Eduard Ovidiu OhanesianPolitică / 15 mai 2007 /

Suspiciunea corupţiei a străbătut asistenţa la lansarea oficială a proiectului Phare "Măsuri anticorupţie pentru Poliţia de Frontieră şi Vamă".

"Dell" mizează pe simplificarea echipamentelor IT

"Dell" mizează pe simplificarea echipamentelor IT

Tarciziu TancăuCompanii / 15 mai 2007

Compania "Dell", cel mai mare producător de servere şi PC-uri din SUA şi numărul doi mondial, promovează simplificarea IT, într-un turneu internaţional care a poposit şi în ţara noastră. Iniţiativa "Dell" vine într-un moment în...

TF1 doreşte să investească în România

F.A.Companii / 15 mai 2007 /

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Ralu Filip, a declarat, ieri, că reprezentanţii TF1 şi-au anunţat intenţia de a investi în audiovizualul românesc, manifestându-şi dorinţa de a obţine o licenţă pentru un post generalist.

Brânză olandeză la Sâmbăta de Sus

Brânză olandeză la Sâmbăta de Sus

Ovidiu VrânceanuCompanii / 15 mai 2007 /

Compania româ­no-olandeză Gouda Gold din Sâmbăta de Sus a investit 2,5 milioane de euro într-o fabrică de procesare a laptelui, jumătate din aceşti bani provenind din fonduri SAPARD. Restul banilor provine din fonduri proprii, completate cu un...

Dtlawyers
Apanova
Electromagnetica
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo