ZIARUL BURSA

16 februarie 2010
"Big Deal" la "Rompetrol"

"Big Deal" la "Rompetrol"

ŞTEFANIA CIOCÎRLANPiaţa de Capital / 16 februarie 2010

Prima zi a ofertei publice de preluare a 5,06 miliarde acţiuni "Rompetrol Rafinare" (simbol RRC), iniţiată de Grupul Rompetrol, s-a încheiat cu suprize, peste jumătate din acţiunile din ofertă, respectiv 3,3 miliarde titluri RRC, fiind transferate, ieri.

Criza a amânat investiţii de 2 miliarde de euro în unităţi termo

ALINA TOMA VEREHACompanii / 16 februarie 2010

"Termoelectrica" SA continuă negocierile cu investitorii străini selectaţi pentru proiectele de realizare a unor noi unităţi de producţie la Brăila, Borzeşti şi Galaţi, în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de euro, în vederea identificării unor modalităţi concrete care să ducă la un acord în vederea înfiinţării noilor societăţi mixte.

Ruinele zootehnice devenite afaceri imobiliare, înapoi la stat

Ruinele zootehnice devenite afaceri imobiliare, înapoi la stat

CĂTĂLIN DEACUCompanii / 16 februarie 2010

Fabricile de nutreţuri combinate şi construcţiile zootehnice dezafectate ce au fost vândute în ultimii zece ani agenţilor economici pentru investiţii în zootehnie, dar care au devenit afaceri imobiliare de succes, vor fi recuperate de către stat.

Analiză WBSJurnal bursier - Europa 15 februarie

WBSInternaţional / 16 februarie 2010

Pieţele europene au înregistrat astăzi creşteri iniţiale în urma rezultatelor macroeconomice pozitive ale Japoniei şi a aşteptărilor pentru luarea unei decizii privind modalităţile concrete de susţinere a Greciei de către celelalte ţări din Uniunea Europeană. Creşterile au fost însă urmate de reveniri către nivelul de închidere de la sfârşitul săptămânii trecute după ce reuniunea miniştrilor de finanţe din ţările zonei euro nu au oferit susţinere concretă pentru Grecia sub forma unor împrumuturi sau garanţii pentru datoria guvernamentală, aceştia declarându-şi în schimb intenţia de a monitoriza îndeaproape evoluţia bugetului elen şi de a împiedica situaţia actuală să escaleze la un nivel care să ameninţe stabilitatea economică a uniunii monetare.

Ediţia din 16.02.2010
Ediţia din 04.06.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
"Mol" are câştiguri peste aşteptări

"Mol" are câştiguri peste aşteptări

ALINA VASIESCUInternaţional / 16 februarie 2010

"Mol" Nyrt., cea mai mare companie petrolieră din Ungaria, a raportat un profit peste aşteptări pentru ultimul trimestru din 2009, în baza rezultatelor din activităţile de explorare şi a majorării producţiei.

PSD cere lămuriri privind contractele "Hidroelectrica"

A.G.Politică / 16 februarie 2010

Şase deputaţi PSD au adresat Ministerului Economiei o interpelare prin care cer să fie informaţi în privinţa contractelor încheiate de Hidroelectrica şi traderii privaţi de energie în perioada 2005-2010, informează Agerpres.

Liderii CES, în comisiile parlamentare

F.A.Politică / 16 februarie 2010

Reprezentanţii Consiliului Economic şi Social (CES) vor fi invitaţi să participe la şedinţele comisiilor permanente, potrivit unei decizii adoptate, ieri, de conducerea Camerei Deputaţilor după întâlnirea cu biroul executiv al CES.

Imunitatea suverană

Cătălin AvramescuEditorial / 16 februarie 2010

Cătălin Avramescu

Ne place să dăm sfaturi. Aşa făcând, ni se întâmplă să ne amestecăm în lucruri despre care nu ştim mare lucru.

Profitul "Tarom", în 2009, a fost de 759.310 lei

A.T.Companii / 16 februarie 2010 /

"Tarom" SA a înregistrat, anul trecut, venituri totale de 1,5 miliarde de lei şi un profit brut de 759.310 de lei, potrivit bugetului actualizat aprobat de Ministerul Transporturilor şi publicat în Monitorul Oficial de ieri.

Assets worth 5.63 million Euros of Romarm to be auctioned off

Ovidiu VRÂNCEANU (Tradus de Cosmin Ghidoveanu)English Section / 16 februarie 2010

Info-Dip Insolvency Braşov, the trustee in bankruptcy of the Special Products Plant of Făgăraş, announces that starting with March 2nd, it will hold public auctions every Tuesday in order to sell off the company"s assets, worth an estimated...

Tarom posts profit of 759,310 lei in 2009

A.T. (Tradus de Cosmin Ghidoveanu)English Section / 16 februarie 2010

"Tarom" SA had 1.5 billion years in revenue last year and a gross profit of 759,310 lei, according to the updated budget approved by the Ministry of Transports which was published in the Official Gazette yesterday.

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii