ZIARUL BURSA

30 iunie 2010
Mugur Isărescu l-a scăpat peste 4,4. (Imagine bazată pe pictura lui Douanier Rousseau).

Leul, în bălării

GABRIELA CĂPĂŢÎNĂBănci-Asigurări / 30 iunie 2010

Moneda europeană a fost cotată, ieri, de Banca Naţională la 4,3523 de lei, acesta fiind un nou vârf istoric atins de moneda euro în raport cu cea naţională.

Declin semnificativ pe piaţa metalelor de bază

A.V.Materii Prime / 30 iunie 2010

Cotaţiile metalelor de bază au scăzut ieri, pe pieţele din Londra şi New York, în special preţurile cuprului şi zincului - care au consemnat cel mai important declin din ultimele trei săptămâ-ni, pe fondul temerilor legate de încetinirea expansiunii economiei Chinei.

Ediţia din 30.06.2010
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Magistraţii cer sesizarea CCR privind creşterea TVA

F.A.Macroeconomie / 30 iunie 2010

Asociaţia Magistraţilor din Româ-nia (AMR) a solicitat, ieri, Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituţională a României privind Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului care prevede creşterea TVA şi modificări ale Codului fiscal, relatează...

Noi şefi la televiziunea şi radioul public

F.A.Companii / 30 iunie 2010

Parlamentarii au adoptat, ieri, noile consiliile de administraţie ale Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi ale Societăţii Române de Televiziune (SRTv), relatează Agerpres.

Salutări din Canada

Cornel CodiţăEditorial / 30 iunie 2010

Cornel Codiţă

Cam aşa ceva trebuie să fi stat scris pe vederile trimise acasă, dintr-o frumoasă pădure canadiană, de participanţii la reuniunea G8. Imaginaţia epistolară rareori mai depăşeşte, astăzi, acest prag.

CORPORATE WATCH

F.A.Companii / 30 iunie 2010

"Automobile Dacia" a produs modelul cu numărul 300.000 al break-ului Logan MCV, lansat în 2006, evoluţia fiind susţinută de vânzările de pe pieţe externe, a anunţat constructorul auto de la Mioveni, printr-un comunicat.

The cost of mistaken agricultural interventions

CĂTĂLIN DEACU (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 30 iunie 2010

Last year, the courts ordered the Agency for Payments and Agricultural Interventions (APIA) to pay 954.920 lei (over 200,000 Euros in damages) to subsidy recipients who sued the institution, according to data that the APIA sent to our editors, at...

Dafora solicită divizarea parţială

(E.O.)Piaţa de Capital / 30 iunie 2010

Societatea "Dafora" a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) în vederea aprobării procesului de divizare parţială a companiei, prin des­prinderea fracţiunii de patrimoniu aferentă sucursalei de construcţii şi...

Soluţia nu este disoluţia !

Daniel IonescuMacroeconomie / 30 iunie 2010

Reluarea creşterii, indiferent că vorbim de creşterea economică, de creşterea performanţei demo-economice ori de creşterea bunăstării populaţiei presupune cazarea fermă a complexului de măsuri în sfera performanţei, observând cu parcimonie...

Nou record cu tranzacţii futures la Bucureşti

(Ş.C.)Piaţa de Capital / 30 iunie 2010 /

Investitorii de la Bucureşti se aşteaptă ca un euro să ajungă la 4,486 lei, la finele acestui an, potrivit contractelor futures cu scadenţa decembrie, încheiate, ieri, la Bursa de Valori Bucureşti, în scădere cu 0,72% faţă de şedinţa anterioară.

Le Monde îl sfidează pe Sarkozy

Alina VasiescuInternaţional / 30 iunie 2010

Cotidianul francez Le Monde a acceptat, luni, oferta primită de la un grup de investori care-l include pe partenerul companiei Yves Saint Laurent, Pierre Bergé, în condiţiile în care preşedintele ţării, Nicolas Sarkozy, s-a opus acestei propuneri.

Grecia, în a cincea grevă din acest an

Grecia, în a cincea grevă din acest an

Alina VasiescuInternaţional / 30 iunie 2010

O nouă grevă generală de 24 de ore a avut loc ieri, în Grecia, afectând serviciile publice, şcolile, băncile şi transporturile din ţară. Greva este a cincea de la începutul anului curent şi a fost declanşată ca protest faţă de propunerile de...

REVISTA PRESEI - 30.06.2010

Willy HomnerRevista Presei / 30 iunie 2010

Normativele care intră acum în vigoare aduc scumpiri pe toată linia, impunând reorganizarea bugetelor atât în firme, cât şi în gospodării. În timp ce patronii anunţă că vor trece costurile în contul clienţilor, sindicatele se aşteaptă la noi...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 30.06.2010

Alina VasiescuRevista Presei / 30 iunie 2010

Financial Times

FMI îndeamnă SUA să-şi înăsprească politica fiscală

Statele Unite nu vor reuşi să înregistreze o creştere semnificativă, dacă nu-şi vor înăspri politica fiscală mai rapid, estimează Fondul Monetar Internaţional.

FMI...

Mugur Isărescu loses his grip on the leu, which slips above 4.4 lei. (Picture based on the painting of Douanier Rousseau).

The leu loses its bearings

GABRIELA CĂPĂŢÎNĂ (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 30 iunie 2010

Yesterday, the NBR announced an exchange rate of 4.3523 lei for an Euro, a new historic high against the Romanian currency.

Ziarul BURSA

27 ianuarie
BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo