ZIARUL BURSA

06 august 2010
Dominic Bruynseels, preşedintele executiv al Băncii Comerciale Române (BCR).

Bancheri frustraţi!

GABRIELA CĂPĂŢÎNĂBănci-Asigurări / 06 august 2010

Bancherii se simt frustraţi de declaraţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căruia "băncile sunt obraznice", cel puţin aşa susţine Dominic Bruynseels, preşedintele executiv al Băncii Comerciale Române (BCR).

FMI dictează, Guvernul execută

CĂTĂLIN DEACUMacroeconomie / 06 august 2010

Limitarea comisioanelor bancare prin ordonanţă de urgenţă riscă să fie revizuită acum printr-o altă ordonanţă, la presiunile FMI.

Guvernul vrea să modifice ordonanţa de urgenţă care obliga băncile să modifice contractele de credit şi care elimină mai multe comisioane, printre care şi pe cel de rambursare anticipată la creditele cu dobândă variabilă.

: Şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, vede un viitor luminos pentru economia noastră pe termen lung.

Jeffrey Franks, FMI: Guvernul mai are mult de lucru ca să scoată ţara din criză

A consemnat Izabela SîrbuMacroeconomie / 06 august 2010

Ţara noastră poate intra, în 2011, cu o poziţie fiscală mult mai bună, dacă va respecta condiţiile acordului cu FMI, ceea ce îi va determina pe investitori să o considere din nou atragătoare pentru plasamentele lor financiare, spune şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, care a acordat un interviu în exclusivitate ziarului BURSA.

Shareholders of "Celule Electrice" vote against the appointment of a single company as an administrator of "Celule Electrice"

Ş.C. (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 06 august 2010

During Tuesday"s General Shareholder Assembly, shareholders of "Celule Electrice" Băileşti (symbol:CLEL), a company controlled by businessman Cătălin Chelu, unanimously voted against the dismissal of the Board of Directors and the appointment of a company that would take over the management of CLEL.

Ediţia din 06.08.2010
Ediţia din 13.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Rusia amână orice intervenţie pe piaţa grâului

Rusia amână orice intervenţie pe piaţa grâului

Alina VasiescuInternaţional / 06 august 2010

Ministerul Agriculturii din Rusia a amânat orice intervenţie pe piaţa grâului până la sfârşitul sezonului de recoltare - finele lunii octombrie sau începutul lui noiembrie, potrivit anunţului companiei de stat "United Grain".

Creşteri în sectorul auto din Europa

Creşteri în sectorul auto din Europa

Alina VasiescuInternaţional / 06 august 2010

Acţiunile tranzacţionate la bursele din Europa au fluctuat ieri. Câştiguri au fost consemnate în sectorul auto, în timp ce companiile de pe segmentul alimentar au urmat un curs descendent.

Profit cu 30% mai mic pentru Romgaz

Alina Toma VerehaCompanii / 06 august 2010 /

Romgaz a înregistrat, în primul semestru, o cifră de afaceri de 1,8 miliarde lei, cu 20% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

Preţul grâului s-a dublat în două luni

ALINA VASIESCUMaterii Prime / 06 august 2010

Preţul grâului şi-a continuat creşterea ieri, pe pieţele externe, ajungând la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, după ce Rusia a anunţat că va interzice exporturile de profil începând cu data de 15 august.

Leonardo îşi restructurează reţeaua de magazine

F.A.Companii / 06 august 2010

Lanţul de magazine de încălţăminte Leonardo, deţinut de omul de afaceri Florin Panea şi aflat în reorganizare judiciară din toamna anului trecut, va deschide şase noi unităţi în acest an, dar va şi închide alte şase, care sunt neprofitabile.

Capcana atentatelor

Cornel CodiţăEditorial / 06 august 2010

Cornel Codiţă

O ştire a circulat pe marile platforme info-mediatice ale lumii globalizate. Mai întîi, a apărut varianta serios-tragică: Preşedintele Iranului, Mohamoud Ah-madinejad, ar fi fost ţinta unei încercări de asasinat.

Noi proiecte imobiliare ale Adama în Cluj

A.T.Companii / 06 august 2010 /

Dezvoltatorul imobiliar Adama, care are finalizate şi în derulare nouă proiecte rezidenţiale în Bucureşti şi câte unul în Iaşi, Bacău, Ploieşti şi Braşov, îşi continuă planurile de extindere în ţara noastră.

Strategie pentru IMM-uri cu fonduri europene

A.T.Fonduri Europene / 06 august 2010

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), prin Direcţia Generală IMM-uri, Cooperaţie şi Mediul de Afaceri implementează, în calitate de beneficiar, proiectul intitulat "Elaborarea Strategiei guvernamentale pentru...

Creştere de 83% a profitului Astra Asigurări

Creştere de 83% a profitului Astra Asigurări

Alina Toma VerehaBănci-Asigurări / 06 august 2010 /

Compania Astra Asigurări a înregistrat, în primele şase luni ale acestui an, un profit contabil net în valoare de 11.363.128 lei, în creştere cu 83% faţă de cel raportat în primul semestru al anului trecut.

Trafic cu 10% sub aşteptări pe canalele noastre navigabile

Trafic cu 10% sub aşteptări pe canalele noastre navigabile

F.A.Companii / 06 august 2010

Traficul pe canalele navigabile a crescut în primul semestru cu 3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar se situează sub 10% faţă de nivelul estimat, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a anunţat, ieri, Administraţia Canalelor...

PIAŢA VALUTARĂCursul s-a stabilizat

G.C.Bănci-Asigurări / 06 august 2010

Leul s-a depreciat, ieri, foarte uşor faţă de euro, iar Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,2547 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,2 bani comparativ cu miercuri, când euro a fost cotat la 4,2527 lei.

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 06.08.2010

Alina VasiescuRevista Presei / 06 august 2010

Financial Times

RBS va anunţa vânzarea diviziei de procesare a plăţilor cu cardul

Royal Bank of Scotland (RBS) este aşteptată să anunţe, astăzi, vânzarea diviziei britanice de procesare a plăţilor cu cardul către un fond de investiţii,...

REVISTA PRESEI - 06.08.2010

Willy HomnerRevista Presei / 06 august 2010

Fostul ministru al Afacerilor Europene, Vasile Puşcaş, spune că, mai devreme de un deceniu, Uniunea Europeană ar putea avea în componenţă noi membri, printre care şi Republica Moldova.

DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii