ZIARUL BURSA

14 noiembrie 2013

REPLICIClarificări de la BVB

Cu stimă, Ileana Botez, Director Comunicare şi Marketing, Bursa de Valori BucureştiPiaţa de Capital / 14 noiembrie 2013

În urma articolului publicat astăzi (n.r. 13 noiembrie) în ziarul Bursa cu titlul "O cale prin care Lucian Anghel să devină Goldman Sachs" dorim să facem câteva precizări importate.

Vânzare de urgenţă din Petrom

UPDATEVânzare de urgenţă din Petrom

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 14 noiembrie 2013

Acţiunile SNP Petrom au picat, ieri, cu 5,59%, după ce, pe piaţă, s-a răspândit zvonul că cineva are la vânzare 0,81% din acţiuni şi vrea să scape de ele repede.

---

Update 16:26 BERD şi-a lichidat deţinerea la Petrom

BERD a vândut întreaga deţinere de 1,62% din Petrom, în urma plasamentului privat, iniţiat ieri, potrivit unor surse din piaţă, după ce, iniţial, dorea să vândă numai jumătate din acest pachet.

"BNR a protejat băncile în problema clauzelor abuzive"

ALIN IACOB, ASOCIAŢIA UTILIZATORILOR ROMÂNI DE SERVICII FINANCIARE:"BNR a protejat băncile în problema clauzelor abuzive"

ALEXANDRU SÂRBU Bănci-Asigurări / 14 noiembrie 2013

Banca Naţională a României (BNR) a protejat sistemul bancar şi contractele de credit care cuprind clauze abuzive, invocând necesitatea asigurării stabilităţii financiare, ceea ce nu avantajează nici clienţii, nici băncile, a declarat ieri Alin Iacob, preşedintele Consiliului Director al AURSF (Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare).

avocat George Moloman

VICTIMA PRIMULUI FURT DIN CUTIILE DE VALORI: "Banii fizici sunt de mai mare ajutor în perioadă de criză"

VERONICA PLĂCINTESCUBănci-Asigurări / 14 noiembrie 2013

Banii fizici sunt de mai mare ajutor în perioadă de criză, motiv pentru care oamenii aleg să nu îi ţină tot timpul în depozite bancare, ne-a declarat avocatul George Moloman, care, în urmă cu un an, reclama că îi fusese fraudată caseta de valori de la o agenţie din Bucureşti a Romanian International Bank (RIB), de unde i-au fost sustrase patru lingouri de aur şi suma de 20.000 euro.

"Cazul Condescu", emoţie puternică în lumea fotbalului

"Cazul Condescu", emoţie puternică în lumea fotbalului

DAN NICOLAIESport / 14 noiembrie 2013

Reţinerea de către poliţie a preşedintelui Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a produs o mare emoţie în rândul conducătorilor echipelor din prima ligă, care astăzi se vor reuni pentru a alege noul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ANEIR: "Exportatorii, condamnaţi la moarte clinică"

MEDIUL DE AFACERI SE SIMTE DEZARMAT DE GUVERNANEIR: "Exportatorii, condamnaţi la moarte clinică"

EMILIA OLESCUCompanii / 14 noiembrie 2013

Exportatorii români sunt condamnaţi la moarte clinică, spune Mihai Ionescu, secretarul general al Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), subliniind că firmele care au avut cea mai mare contribuţie la PIB sunt dezarmate de Guvern în bătălia internaţională a competitivităţii, fiind captive "într-o piaţă internă limitată, la care se adaugă dificultăţile crescânde de finanţare".

Ediţia din 14.11.2013
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER: 14 noiembrie 2013

MACRO NEWSLETTER: 14 noiembrie 2013

Internaţional / 14 noiembrie 2013

Preţurile de consum din Italia şi-au temperat creşterea anuală în octombrie 2013 până la 0,8%, de la 0,9% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,2%, după un declin de 0,3% în luna anterioară.

"Starbucks", amendată cu 2,8 miliarde dolari

ALINA VASIESCUInternaţional / 14 noiembrie 2013

"Starbucks" Corp. din SUA trebuie să plătească 2,76 miliarde dolari către "Mondelez International" Inc. pentru încheierea unei dispute legate de operaţiunile de distribuţie a cafelei ambalate a lanţului american de cafenele.

Profitul "Transgaz" a scăzut cu 37%

OCTAVIAN RADUPiaţa de Capital / 14 noiembrie 2013

Transportatorul naţional de gaze - "Transgaz" (TGN) - a înregistrat, pentru primele nouă luni ale anului, un profit net de 159,4 milioane de lei, în scădere cu 37% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când compania înregistrase un...

Piaţa de software din ţara noastră, în creştere

V.P.Companii / 14 noiembrie 2013

Piaţa de software din ţara noastră a crescut, anul trecut, la 572,3 de milioane de euro, echivalentul unui salt de 5,7% faţă de anul precedent, arată un studiu realizat de Asociaţia Naţională a Industriei de Software şi Servicii (ANIS)...

Ucraina vrea să rezolve problema importului de gaze ruseşti

A.G.Companii / 14 noiembrie 2013

Societatea ucraineană Naftogaz ar putea să nu cumpere gaze naturale de la concernul rus Gazprom până la sfârşitul acestui an, a declarat, ieri, ministrul ucrainean al energiei şi industriei cărbunelui, Eduard Stavitski, citat de agenţia rusă de...

REVISTA PRESEI 14.11.2013

Willy HomnerRevista Presei / 14 noiembrie 2013

Peste 15.000 de firme vor trebui să îşi găsească furnizor de energie electrică până la sfârşitul anului, după ce Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a avizat eliminarea tarifelor reglementate începând cu data de 1...

REPLIESClarifications from the BSE

Sincerely yours, Ileana Botez, Communication and Marketing Director The Bucharest Stock ExchangeEnglish Section / 14 noiembrie 2013

Following the article published today (ed. note: November 13th) in Bursa called "A way for Lucian Anghel to become Goldman Sachs" we want to make some important statements.

Ziarul BURSA

15 ianuarie
BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo