ZIARUL BURSA

28 ianuarie
Deşi activitatea sa a fost criticată public, Silvia Ciornei, directorul general al FNGCIMM, susţine că relaţia instituţiei cu băncile este una apropiată.

Salariaţii FNGCIMM şi bancherii, nemulţumiţi de conducerea Fondului

ADINA ARDELEANUBănci-Asigurări / 26 noiembrie 2014

Un grup de salariaţi ai Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) atrage atenţia Ministerului Finanţelor şi altor instituţii în legătură cu activitatea fondului asupra situaţiei în care se află acesta, după ce au crescut fulminant refuzurile la plată ale garanţiilor solicitate de bănci, iar activitatea de garantare a avut o tendinţă de scădere, potrivit unor documente consultate de ziarul BURSA.

Fotbal, spălare de bani şi evaziune fiscală

Fotbal, spălare de bani şi evaziune fiscală

D.N.Sport / 26 noiembrie 2014

Procurorii şi lumea fotbalului sunt pe cale să dezvolte o relaţie specială. Un nou dosar stufos este pe cale să fie instrumentat - ieri au avut loc mai multe percheziţii la diverse adrese, inclusiv la clubul Petrolul Ploieşti. Aceasta, după ce dosarele "Valiza", "Transferurile", "Mită pentru arbitrii" au făcut vâlvă, mai mulţi oameni de fotbal, dar şi afacerişti cunoscuţi implicaţi în fenomen (precum George Becali, Cristi Borcea, George Copos, Giovanni Becali, Victor Becali, Cornel Penescu, Gheorghe Popescu) suferind condamnări definitive.

Ioan Rus: "Este necesară restructurarea Tarom"

Ioan Rus: "Este necesară restructurarea Tarom"

Companii / 26 noiembrie 2014

Tarom a raportat rezultate pozitive în acest an, dar compania aeriană nu beneficiază de "cel mai fericit" management, o parte din sindicate "sunt în contrasens" şi va fi necesară restructurarea companiei, modalitatea urmând să fie anunţată în curând, a afirmat ieri ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Instanţa anulează amenda de 10.000 de lei primită de Bîlteanu de la ASF

Instanţa anulează amenda de 10.000 de lei primită de Bîlteanu de la ASF

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 26 noiembrie 2014

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) trebuie să îi restituie lui Dragoş Bîlteanu, preşedintele SIF1 Banat Crişana, suma de 10.000 de lei, după ce Curtea de Apel Bucureşti a anulat amenda acordată, anul trecut, de Autoritate, pe motiv că şeful SIF1 nu a informat, în termen, publicul cu privire la caracteristicile companiei SIF Imobiliare.

Grecia ar putea crea o bancă unică de rebuturi

V.R.Jurnal de criză / 26 noiembrie 2014

Banca centrală a Greciei analizează posibilitatea creării unei bănci de rebuturi ("bad bank") care să adune toate creditele neperformante din sectorul bancar elen, astfel încât să maximizeze sumele recuperate din aceste active, spun surse citate de ekathimerini.com.

Ediţia din 28.01.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

"Polsib" Sibiu se delistează

C.P.Piaţa de Capital / 26 noiembrie 2014

Acţionarii "Polsib" Sibiu (POLS) au aprobat, în Adunarea Generală de săptămâna trecută, delistarea de pe piaţa Rasdaq, precum şi fuziunea, de principiu, cu alte societăţi, fiind propuse trei variante, potrivit unui raport transmis Bursei...

RCS & RDS, interesată de Enel Banat

SURSE:RCS & RDS, interesată de Enel Banat

A.T.Companii / 26 noiembrie 2014 /

RCS & RDS ar fi intrat în cursa pentru preluarea companiilor de distribuţie şi furnizare a electricităţii controlate de Enel România, potrivit unor surse din piaţă. Societatea de telecomunicaţii ar viza doar Enel Banat, conform surselor noastre.

"ING Groep" taie 1.700 de posturi în Olanda

A.V.Internaţional / 26 noiembrie 2014

"ING Groep" NV, cel mai mare furnizor de servicii financiare din Olanda, care şi-a rambursat integral, luna aceasta, ajutorul primit de la stat, intenţionează să elimine 1.700 de locuri de muncă în ţara de origine, în cadrul strategiei de...

Proiectul hidrocentralei Tarniţa intră în prelungiri

Proiectul hidrocentralei Tarniţa intră în prelungiri

Companii / 26 noiembrie 2014

Conducerea companiei de proiect pentru hidrocentrala Tarniţa a anunţat, aseară, că prelungeşte, de la 27 noiembrie 2014 până la 30 ianuarie 2015, termenul pentru depunerea documentelor de participare la etapa de precalificare şi de negociere...

MACRO NEWSLETTER 26 noiembrie 2014

MACRO NEWSLETTER 26 noiembrie 2014

Internaţional / 26 noiembrie 2014

Preţurile producătorilor industriali din Finlanda şi-au menţinut declinul anual la 0,3% în octombrie 2014, pe fondul unei scăderi lunare de 0,3%, după un avans de 0,2% în luna anterioară.

Prielnic e vîntul...

Cornel CodiţăEditorial / 26 noiembrie 2014

Cornel Codiţă

Meşter cîrmaciul... mîndră corabia! Nu ne interesează, cîtuşi de puţin, poezia proletcultistă a lui Zaharia Stancu, dar ecuaţia aceasta cu trei variabile e teribil de tentantă pentru cine caută un punct de sprijin în universul răsturnat al...

REVISTA PRESEI 26.11.2014

Willy HomnerRevista Presei / 26 noiembrie 2014

ADEVARUL 

Războiul gigacaloriei, pe buzunarele românilor. Intrigi politice pentru fotoliul de ministru al Energiei

Energia termică s-ar putea scumpi cu 35% de la 1 ianuarie 2015 din cauza liberalizării preţurilor gazelor naturale pentru...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 26.11.2014

V.R.Revista Presei / 26 noiembrie 2014

FINANCIAL TIMES

Samsung vinde deţineri la diviziile sale de chimicale şi apărare

Samsung Group a decis să-şi vândă cea mai mare parte a operaţiunilor din sectorul chimicalelor şi cel al apărării către Hanwha, pentru 1.900 miliarde woni...

"The banking system bears the brunt of the crisis"

"The banking system bears the brunt of the crisis"

EMILIA OLESCU (translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 26 noiembrie 2014

The banking system bears the brunt of the crisis, claims Radu Graţian Gheţea, the president of CEC Bank and the head of the Romanian Banking Association (ARB).

According to him, between 2008 and 2011, banks have increased their capital by...

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

27 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9453
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4182
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7622
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9300
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.6976

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii