ZIARUL BURSA

19 mai 2016
"Darea în plată se taxează la sold"

ANCA DRAGU, DUPĂ CE A DISCUTAT CU AURSF DESPRE ELIMINAREA IMPOZITULUI:"Darea în plată se taxează la sold"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 19 mai 2016

Avocatul Burada: "Impozitarea dării în plată face legea inaplicabilă" 

-----------

Actualizare 18:24 Daniel Zamfir acuză "guvernul tehnocrat" de ipocrizie

Deputatul Daniel Zamfir, iniţiatorul Legii dării în plată, consideră că Ministerul Finanţelor Publice a încercat să inventeze impozite pentru cei fără niciun venit şi acuză "guvernul tehnocrat" că dă dovadă de mare ipocrizie atunci când refuză să dea o "simplă" hotărâre de guvern cu privire la impozitarea operaţiunilor de dare în plată.

Actualizare 15:37 Adrian Vasilescu: "Capitalul băncilor a început să scadă de la publicarea Legii privind darea în plată"

Actualizare 15:26 GCCC: "Impozitarea actelor de transfer de proprietate aferente dării în plată nu este, în prezent, prevăzută legislativ"

-----------

Darea în plată a imobilelor puse garanţie în contractele de credit se taxează prin aplicarea impozitului la valoarea soldului, a declarat, ieri, Anca Dragu, ministrul finanţelor publice, care, anterior, a discutat cu reprezentanţii Asociaţiei Utilizatorilor Români de Servicii Financiare din România (AURSF) pe marginea acestui impozit.

Banca Transilvania s-a lepădat de CPBR

ZÂNUL DE LA BT ARE MEREU UN PLAN BBanca Transilvania s-a lepădat de CPBR

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 19 mai 2016

Actualizare 09:10 Dupa BT, a doua bancă din sistem, BRD-GSG va părăsi şi ea Consiliul Patronatelor Bancare.

După ce Banca Transilvania a părăsit CPBR (Consiliul Patronatelor Bancare din România), de la 1 iunie urmează ca şi BRD-GSG să plece, potrivit HotNews.

Surse bancare au confirmat informaţia pentru ziarul Bursa.

-------

Ne-am obişnuit ca Banca Transilvania (BT) să se diferenţieze de celelalte instituţii de credit din ţara noastră, arătând, în mai multe ocazii, apropierea de clienţi, prin adoptarea unor decizii unice în piaţă.

O judecătoare cere arestarea ambasadorului SUA, mai mult demonstrativ

DEŞI ŞTIE CĂ AMBASADORII BENEFICIAZĂ DE IMUNITATE DEPLINĂ,O judecătoare cere arestarea ambasadorului SUA, mai mult demonstrativ

A.S.Politică / 19 mai 2016

Actualizare 17:52 Iohannis şi Cioloş s-au întâlnit cu adjunctul directorului CIA

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit astăzi, la Palatul Cotroceni, cu directorul adjunct al CIA, David Cohen, aflat în ţara noastră pentru două zile, potrivit BN24.ro.

Actualizare 14:00 Cioloş, întrevedere cu ambasadorul SUA şi directorul SRI

------------

Judecătoarea Florica Roman a trimis, ieri, o plângere penală la DNA împotriva Excelenţei Sale, domnul Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, şi a lui Valeriu Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor, pentru comiterea infracţiunilor de cumpărare, respectiv trafic de influenţă, solicitând în acelaşi timp luarea în considerare a arestării preventive a acestora.

115 documente SRI de informare privind infecţiile intraspitaliceşti către factori de decizie la nivel central

SRI ŞI-A FĂCUT TREABA, DAR A FOST IGNORAT115 documente SRI de informare privind infecţiile intraspitaliceşti către factori de decizie la nivel central

Politică / 19 mai 2016

Actualizare 19:43 Iohannis: "Nu-mi amintesc de nicio discuţie sau informare care s-ar fi referit la un anumit producător"

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat astăzi că ultima informare despre o situaţie gravă din sistemul de sănătate a primit-o după tragedia de la Colectiv.

Actualizare 17:46 Iohannis, despre afirmaţiile lui Tăriceanu în cazul Hexi Pharma: "Declaraţii de campanie electorală"

Actualizare 17:38 Iohannis: "Am inclus pe ordinea de zi a CSAT din 27 mai un punct legat de domeniul sănătăţii"

Actualizare 16:43 Iohannis: "Cred că SRI şi-a făcut datoria în cazul Hexi Pharma, dar unele autorităţi nu"

Grupul de firme Rovent oferă servicii complete de întreţinere clădiri

ADVERTORIALGrupul de firme Rovent oferă servicii complete de întreţinere clădiri

Companii / 19 mai 2016

Rovent este una dintre cele mai bine cotate companii de pe piaţa serviciilor complete de întreţinere clădiri din Bucureşti. Una dintre firmele din grupul Rovent este DR. HOTE.

DR. HOTE este o firmă specializată în domeniul curăţării hotelor industriale.

De ce să alegeţi DR. HOTE?

DR. HOTE este o firmă care oferă servicii complete de curăţare a întreg sistemului de exhaustare. Personalul acreditat garantează eficienţa lucrărilor de curăţare pentru fiecare sistem.

Două SIF-uri cer ASF să investigheze vânzările de acţiuni Romgaz făcute de Fondul Proprietatea

SUSPICIUNI DE "INSIDER TRADING" ŞI DE MANIPULAREA PIEŢEI DE CAPITALDouă SIF-uri cer ASF să investigheze vânzările de acţiuni Romgaz făcute de Fondul Proprietatea

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 19 mai 2016

Două SIF-uri au depus la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) o plângere împotriva Fondului Proprietatea, cerând arbitrului pieţei să ancheteze ofertele de plasament privat pentru vânzarea de acţiuni Romgaz iniţiate de FP, din aprilie şi din octombrie 2015, potrivit unor surse din piaţă.

Primul elicopter H215 de la Ghimbav va ieşi de pe linia de producţie în 2017

Primul elicopter H215 de la Ghimbav va ieşi de pe linia de producţie în 2017

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 19 mai 2016

PRECIZĂRI AIRBUS HELICOPTERS INDUSTRIES 

Compania Airbus Helicopters Industries a transmis astăzi redacţiei ziarului "Bursa" un punct de vedere în care precizează faptul că etapa de construcţie a fabricii Airbus este în grafic, iar primul elicopter va ieşi de pe linia de producţie în 2017.

----------

Compania Airbus Helicopters a anunţat, ieri, că faza de dezvoltare a fabricii pe care o construieşte la Ghimbav va dura până în 2019, deşi anul trecut anunţa că primul elicopter va ieşi de pe linia de asamblare la finele anului viitor.

Siguranţa ţării noastre a crescut tarifele sejururilor pe Litoral

ÎN ACEASTĂ VARĂSiguranţa ţării noastre a crescut tarifele sejururilor pe Litoral

ADELINA TOADERCompanii / 19 mai 2016

O căutare rapidă prin datele site-ului de rezervări, www. booking.com, scoate la iveală, pentru această vară, preţuri comparabile între litoralul românesc şi destinaţii ca Turcia, Grecia sau Bulgaria.

Conform reprezentantului Paravion, Raluca Rotar, preţurile practicate pe litoralul românesc au crescut cu 15% anul acesta, faţă de 2015.

"Ikea" vinde active imobiliare europene

"Ikea" vinde active imobiliare europene

ALINA VASIESCUInternaţional / 19 mai 2016

"Ikea", cel mai mare distribuitor mondial de mobilă, intenţionează să înstrăineze active imobiliare de 900 de milioane de euro (un miliard de dolari) din Europa, conform unor surse citate de Bloomberg.

Surse: BNP elimină 5% din personalul diviziei britanice de investment banking

V.R.Jurnal de criză / 19 mai 2016

"BNP Paribas" SA, cea mai mare bancă din Franţa, vrea să-şi diminueze cu aproximativ 5%, anul acesta, personalul diviziei de investment banking din Marea Britanie, conform unei surse apropiate situaţiei, citate de Reuters, care menţionează că instituţia financiară are un plan amplu de tăiere a costurilor diviziei afectate de înăsprirea normelor de reglementare şi de declinul veniturilor.

Ediţia din 19.05.2016
Ediţia din 04.06.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Sport cu cerul închis!

OCTAVIAN DANSport / 19 mai 2016

Zilnic apar noi informaţii despre măsurile suplimentare de securitate adoptate de organizatorii celor două mari competiţii sportive care se desfăşoară în această vară: Campionatul European de Fotbal (Franţa) şi Jocurile Olimpice (Brazilia).

MACRO NEWSLETTER 19 Mai 2016

MACRO NEWSLETTER 19 Mai 2016

Internaţional / 19 mai 2016

Preţurile de consum din SUA şi-au accelerat creşterea anuală în aprilie 2016, până la 1,1%, de la 0,9% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,4%, după un avans de 0,1% în luna anterioară.

Preşedintele "Mitsubishi" demisionează

ALINA VASIESCUInternaţional / 19 mai 2016

Preşedintele "Mitsubishi Motors", Tetsuro Aikawa, şi-a anunţat ieri demisia, în urma scandalului legat de falsificarea datelor de consum la o serie de modele de minivehicule ale companiei şi a subliniat că manipularea nu a fost ordonată...

Ludovic Orban scapă de controlul judiciar

Anticorupţie / 19 mai 2016

Magistraţii instanţei supreme au decis revocarea controlului judiciar în cazul lui Ludovic Orban în dosarul în care acesta este acuzat că ar fi cerut bani unui om de afaceri pentru campania electorală, decizia nefiind definitivă.

REVISTA PRESEI 19.05.2016

Willy HomnerRevista Presei / 19 mai 2016

ADEVARUL 

MFP admite că sunt erori în "lista ruşinii" ANAF

Ministrul Finanţelor, Anca Dragu, a admis că unele date din lista cu datornicii persoane fizice, publicată luni de către ANAF, sunt incorecte, însă a precizat că publicarea...

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii