ZIARUL BURSA

21 martie 2017
ASF are la îndemână o definiţie mai clară a concertării

ÎNAINTE DE ALEGERILE DE LA SIF-URI, UNDE EXISTĂ PRAGURI LEGALE DE DEŢINERE DE 5%ASF are la îndemână o definiţie mai clară a concertării

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 21 martie 2017

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, Legea privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă, adoptată pe 28 februarie, de Camera Deputaţilor, în procedură de urgenţă. Schimbările legislative pe piaţa de capital au fost votate, pe repede înainte, fără prea mare "tam-tam" de parlamentari, în condiţiile în care precedenrtele modificări ale Legii 297/2004 a pieţei de capital au durat luni de zile, prevederile fiind dezbătute intens în spaţiul public.)

"Aşezarea pe baze economice reale a pieţei de gaze naturale este soluţia cea mai corectă"

GABRIEL PURICE, BRM:"Aşezarea pe baze economice reale a pieţei de gaze naturale este soluţia cea mai corectă"

A consemnat Adina ArdeleanuCompanii / 21 martie 2017

Dezbaterile recente asupra OUG 64/2016 privind liberalizarea pieţei gazelor de la 1 aprilie au stârnit dispute în cadrul Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor. Unii susţin ca acest proces să se facă acum, iar alţii cer o amânare.

Gabriel Purice, Preşedinte Director General al Bursei Române de Mărfuri, a avut amabilitatea să ne răspundă unor întrebări privind procesul de liberalizare al pieţei gazelor.

Marea Britanie va declanşa procedura de Brexit în 29 martie

A.V.Internaţional / 21 martie 2017

Premierul britanic Theresa May va invoca, la data de 29 martie, articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, declanşând în mod oficial procesul de ieşire a ţării sale din Uniunea Europeană (Brexit), conform anunţului făcut ieri, de purtătorul de cuvânt al Cabinetului londonez.

Scandal între Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin

Scandal între Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin

Politică / 21 martie 2017

Actualizare 15:17 Daniel Constantin: "Dacă voi fi provocat, voi candida la şefia ALDE; nu mă tem de o asemenea candidatură"

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a afirmat astăzi, la Parlament, că, dacă va fi "provocat", atunci va candida la şefia partidului, precizând că nu se teme de o astfel de candidatură.

Actualizare 14:52 Daniel Constantin: "Nu sunt şantajabil; o să depun, azi sau mâine, contestaţie în instanţă cu privire la Delegaţia Permanentă a ALDE"

Actualizare 08:20 Daniel Constantin: "Probabil voi depune contestaţia în instanţă; nu pot să fiu călcat în picioare"

-----------

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat ieri, la Parlament, că Daniel Constantin ar fi preferat să se ajungă la o înţelegere cu privire la repartizarea poziţiilor de conducere în partid, şi nu să se organizeze Congres, pentru a câştiga un avantaj pe care "nu îl merită", dar el nu mai face "niciun fel de înţelegere" cu acesta, în condiţiile în care "s-a fript" o dată, la alegerile parlamentare.

 COSTIN NEGRARU, PER WIDERSTROM , RĂZVAN BURLEANU, CHRISTOPH DAUM(DE LA STÂNGA LA DREAPTA).

FOTBAL ŞI BANIParteneriat anti-blat!

DAN NICOLAIESport / 21 martie 2017

Federaţia Română de Fotbal a semnat un parteneriat pe o perioadă de patru ani, cu posibilitate de prelungire, cu o cunoscută casă de pariuri, care operează în ţara noastră.

"Sebastian Ghiţă a dat dovadă de perseverenţă infracţională"

MOTIVAREA JUDECĂTORULUI: "Sebastian Ghiţă a dat dovadă de perseverenţă infracţională"

Anticorupţie / 21 martie 2017

Sebastian Ghiţă a dat dovadă de perseverenţă infracţională şi, prin faptele sale, a adus atingere gravă atât imaginii Parlamentului României în faţa opiniei publice interne şi internaţionale, cât şi mediului de afaceri căruia i-a aparţinut, consideră judecătorul de drepturi şi libertăţi care a emis mandatul de arestare pe numele lui Sebastian Ghiţă, al cincilea dosar de corupţie în care fostul parlamentar este urmărit penal.

"România are unul dintre cele mai mari preţuri din Europa, la lemn"

"România are unul dintre cele mai mari preţuri din Europa, la lemn"

A consemnat EMILIA OLESCUCompanii / 21 martie 2017

Organizaţia Forest Stewardship Council (FSC) a anunţat, recent, că retrage definitiv certificarea pentru lemnul procesat de compania Holzindustrie Schweighofer, mişcare ce a atras după sine adoptarea deciziei, de către mai multe companii, de a nu mai colabora cu Schweighofer.

Turcia: un caz patologic

Cătălin AvramescuEditorial / 21 martie 2017

Cătălin Avramescu

Este limpede că Turcia a devenit, oficial, o dictatură. Nici măcar nu mai încearcă să ascundă acest lucru. Acolo poţi fi aruncat în închisoare pentru o glumă făcută pe Twitter (dacă obiectul său este preşedintele Erdogan). Ziare întregi au fost închise. Administraţia este epurată.

Ediţia din 21.03.2017
Ediţia din 21.10.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 21 Martie 2017

MACRO NEWSLETTER 21 Martie 2017

Internaţional / 21 martie 2017

Producţia industrială din SUA a stagnat neaşteptat în februarie 2017, după o scădere lunară de 0,1% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a accelerat până la 0,3%, de la 0,2% în luna anterioară.

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo