ZIARUL BURSA

21 ianuarie
Felix Stroe: "Se taie frunză la câini în multe birouri din Ministerul Transporturilor"

RADIOGRAFIE ÎN FAŢA COMISIEI DE TRANSPORTURI ŞI INFRASTRUCTURĂ DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:Felix Stroe: "Se taie frunză la câini în multe birouri din Ministerul Transporturilor"

A.S.Companii / 08 noiembrie 2017

Structura Centrală a Ministerului Transporturilor va fi supusă unei restructurări şi vor rămâne în organigramă doar 300 de posturi, din cele 438 existente, pentru că se taie frunză la câini în foarte multe birouri, a declarat, ieri, ministrul de resort, Felix Stroe, la audierile din Comisia pentru transporturi din Camera Deputaţilor.

Orban: "Actuala guvernare riscă să arunce România într-o catastrofă energetică"

BIROUL PERMANENT A DECIS SĂ RETURNEZE LIBERALILOR MOŢIUNEA SIMPLĂ PE ENERGIEOrban: "Actuala guvernare riscă să arunce România într-o catastrofă energetică"

A.S.Companii / 08 noiembrie 2017

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, ieri, retragerea de pe ordinea de zi a moţiunii simple depusă de liberali, intitulată "România în beznă, PSD şi ALDE fură curent", pe motiv că aceasta conţine "solicitări imperative" către premier, a anunţat, ieri, Ioana Bran, secretar al Camerei.

UE şi BERD vor acorda 600 de milioane de euro IMM-urilor din România, Bulgaria şi Grecia

ÎN URMĂTORII TREI ANI,UE şi BERD vor acorda 600 de milioane de euro IMM-urilor din România, Bulgaria şi Grecia

RAMONA RADUBănci-Asigurări / 08 noiembrie 2017

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Uniunea Europeană şi Platforma europeană de consiliere în materie de investiţii (EIAH) au lansat, ieri, un nou program care sprijină companiile şi antreprenorii români să obţină expertiza de care au nevoie pentru a creşte şi a continua să se dezvolte şi le oferă acestora acces la consultanţă locală şi internaţională.

Vremea scadenţelor

CORNEL CODIŢĂEditorial / 08 noiembrie 2017

CORNEL CODIŢĂ

Se simte în aer... nu-i aşa? Vine, e pe aproape? Cum, cine? Vremea cînd cei aleşi pentru a decide asupra treburilor publice trebuie să dea socoteală. Şi, slavă Domnului, au pentru ce!

Sute de parlamentari toacă frunză la cîini, ies la rampă cu cîte un discurs-două pe sesiune, mai mult ca să îşi exerseze agramatica de bază şi ca să bifeze activitate, propun texte de lege pe care doar ei le înţeleg, pentru simplul motiv că legea îi priveşte şi îi avantajează doar pe ei

Surse: "General Electric" analizează vânzarea diviziei de leasing aviatic

Surse: "General Electric" analizează vânzarea diviziei de leasing aviatic

ALINA VASIESCUInternaţional / 08 noiembrie 2017

"General Electric" Co. (GE) analizează opţiunile pe care le are la dispoziţie pentru operaţiunile sale de leasing aviatic - "GE Capital Aviation Services" (GECAS) -, inclusiv vânzarea totală sau parţială a acestei afaceri, în condiţiile în care directorul executiv al gigantului american, John Flannery, caută să realizeze noi înstrăinări, potrivit unor surse citate de Reuters.

Ediţia din 21.01.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 8 Noiembrie 2017

MACRO NEWSLETTER 8 Noiembrie 2017

Internaţional / 08 noiembrie 2017

Producţia industrială din Germania a scăzut peste aşteptări în septembrie 2017, cu o rată lunară de 1,6%, după un avans de 2,6% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 3,6%, de la 4,6% în luna anterioară.

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii