ZIARUL BURSA

30 ianuarie
Mâna Moartă - sistemul de neoprit al Rusiei

Mâna Moartă - sistemul de neoprit al Rusiei

V.D.Internaţional / 30 ianuarie

Sistemul existent de tratate privind relaţiile internaţionale şi controlul armelor de distrugere în masă este în continuă prăbuşire. Tratatul privind forţele nucleare cu rază intermediară (INF) a murit, atât Washingtonul, cât şi Moscova dezvol­tând în mod public rachete cu rază scurtă-medie de acţiune, interzise anterior.

Transportul judeţean rutier de persoane nu este, deocamdată, serviciu public

CCR A DECIS: Transportul judeţean rutier de persoane nu este, deocamdată, serviciu public

George MarinescuPolitică / 30 ianuarie

Decizia Curţii Constituţionale afectează elevii, care nu vor beneficia de decontarea navetei către şcolile şi liceele din judeţ  

Ludovic Orban: "CCR nu vrea şi nu este de acord cu ceea ce a vrut Guvernul: copiii, mai ales cei din familii sărace, să poată merge la şcoală cu transport subvenţionat"

Consiliul Naţional al Elevilor: "Problema transportului elevilor va rămâne nerezolvată până când serviciile de transport nu vor redeveni servicii publice"

Curtea Constituţională a României (CCR) a decis, ieri, neconstituţionalitatea asumării răspunderii de către guvernul Orban pentru proiectul legislativ privind transportul judeţean de persoane. Amintim că, la jumătatea lunii decembrie, Guvernul a modificat dis­poziţiile OUG 51/2019 printr-o lege pe care şi-a asumat răspunderea în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului.

Mihai Marcu

MEDLIFE MEDICAL PARK - UN CONCEPT VERDE PE 50.000 MPMedLife investeşte în dezvoltarea celui mai mare proiect medical privat de la noi

EMILIA OLESCUCompanii / 30 ianuarie

MedLife investeşte în dezvoltarea celui mai mare proiect medical privat din România - Medlife Medical Park -, a anunţat, ieri, grupul care activează în domeniul sănătăţii. Amplasat în mijlocul unei zone verzi, noul proiect este prevăzut cu 1000 de paturi şi se va întinde pe un număr de opt clădiri dispuse în sistem pavilionar.

Blue Air şi Wizz Air - în procedura de executare a conturilor

PENTRU NEPLATA COMPENSAŢIILOR ŞI NERESPECTAREA DREPTURILOR PASAGERILORBlue Air şi Wizz Air - în procedura de executare a conturilor

A.T.Companii / 30 ianuarie

FlightClaim.ro, companie olandeză care are sediu şi în ţara noastră, specializată în asis­tarea pasagerilor cu zboruri întârziate, anulări sau overbooking, a obţinut în Instanţă în România, Spania şi Germania decizii definitive în procese intentate companiilor aeriene care nu au plătit compensaţiile legale între 250-600 euro pentru pasagerii zborurilor anulate sau întârziate.

Ediţia din 30.01.2020
Ediţia din 22.10.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Revenirea la iarba verde de acasă

LIGA 1Revenirea la iarba verde de acasă

DAN NICOLAIESport / 30 ianuarie

Campionatul naţional de fotbal se reia într-un ianuarie atipic pentru o iarnă tipică. Orice microbist care se respectă este pregătit pentru reîntâlnirea cu fotbalul autohton, mai ales dacă mai are şi o echipă favorită în prima divizie.

Bucureştiul, casă pentru Ucraina

EURO 2020Bucureştiul, casă pentru Ucraina

O.D.Sport / 30 ianuarie

Capitala este deja "casă" pentru o echipă calificată la Euro 2020, iar toţi microbiştii autohtoni aşteaptă ca a doua formaţie care să se pregătească şi să evolueze la Bucureşti să fie cea tricoloră. Ucraina şi-a stabilit "cartierul...

Avem o problemă: dopajul

O.D.Sport / 30 ianuarie

Coşmarul sportului modern este dopajul. Acest vis urât nu ocoleşte nici sportul autohton, existând în ultimii ani mai mulţi sportivi suspendaţi din cauza consumului de substanţe interzise. Situaţia este alarmantă, iar ceea ce s-a întâmplat cu...

Torţa olimpică, sub semnul protecţiei mediului

Sport / 30 ianuarie

Anul acesta stă sub semnul protecţiei mediului, astfel că nici Jocurile olimpice nu pot face excepţie. Hidrogenul va fi folosit pentru prima dată în istorie drept combustibil al torţei olimpice în timplul unor etape ale ştafetei acesteia, în Japonia.

MACRO NEWSLETTER - 30 Ianuarie 2020

MACRO NEWSLETTER - 30 Ianuarie 2020

Macroeconomie / 30 ianuarie

Preţul mediu al locuinţelor din primele 20 de zone metropolitane din SUA şi-a accelerat creşterea anuală peste aşteptări în noiembrie 2019, până la 2,6%, de la 2,2% în luna precedentă, pe fondul unei noi creşteri lunare de 0,1%.

Luca de Meo

Renault va avea un nou director din iulie

Internaţional / 30 ianuarie

Luca de Meo a condus, anterior, marca Seat 

Grupul auto francez Renault, proprietarul Dacia, l-a recrutat pe fostul preşedinte al Seat (marcă din grupul Volkswagen), Luca de Meo, pentru postul de director general, în încercarea de a se relansa...

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

22 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8730
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1185
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5396
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3917
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.9661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo