ZIARUL BURSA

12 august
Document - fotografie din arhiva personală a lui Raymond de Rubeis, oferită de el spre publicare; de la stânga la dreapta: naşul Dan Drăgoi, mirele Raymond de Rubeis, mireasa şi soţia lui Dan Drăgoi, în calitate de naşă.

Talentul care se transmite din tată-n fiu - Drăgoi

Raymond de RubeisPiaţa de Capital / 22 septembrie 2021

În ultimele luni s-a scris mult despre felul cum Bogdan Drăgoi a păgubit milioane de acţionari la SIF-uri. Am văzut cum o societate cotată la bursă cu foarte mulţi acţionari, direcţi sau prin fonduri de pensii, a fost preluată anul trecut de gruparea condusă de Bogdan Drăgoi. Este vorba de SIF Oltenia (SIF5).

Transportatorii cer premierului măsuri pentru identificarea celor vinovaţi de falimentul City Insurance

EXISTĂ CEL PUŢIN TREI INVESTIGAŢII LA MARILE PARCHETETransportatorii cer premierului măsuri pentru identificarea celor vinovaţi de falimentul City Insurance

M.G.Bănci-Asigurări / 22 septembrie 2021

Vinovaţii trebuie căutaţi la ASF, Consiliul Concurenţei, Parchete sau la Oficiul de Combatere a Spălării Banilor, spun transportatorii 

Transportatorii şi reprezentanţii service-urilor auto îi cer premierului Florin Cîţu măsuri concrete pentru identificarea celor vinovaţi de falimentul City Insurance, care ar trebui căutaţi în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Consiliul Concurenţei, Parchete ori la Oficiul de Combatere a Spălării Banilor, după cum susţin aceştia, într-un comunicat.

Covasna, ţinutul mofetelor şi al apelor minerale

JURNAL DE CĂLĂTORIECovasna, ţinutul mofetelor şi al apelor minerale

Gabriela BucătaruCompanii / 22 septembrie 2021

Zborul cu balonul cu aer cald - o experienţă inedită în Domeniul Zabola 

Situat în inima ţării, judeţul Covasna atrage ca un magnet tot mai mulţi oameni care vor să se bucure de locurile unde natura neîmblânzită, pădurile şi apele neatinse, moştenirea arhitecturală valoroasă, oamenii ospitalieri, precum şi mâncarea rustică reinterpretată oferă experienţe unice.

"Creşterea costurilor cu materialele de construcţii are un impact global de 15-20%"

DEZVOLTATORII IMOBILIARI:"Creşterea costurilor cu materialele de construcţii are un impact global de 15-20%"

Mihai GongoroiCompanii / 22 septembrie 2021

Anne Becheru, Global Vision: "Piaţa din România nu poate să absoarbă costul mai mare al materialelor reflectat în chirii" Mihai Păduroiu, ONE United: "Finalul lui 2021 va aduce finalizarea tranzacţiilor pregătite de ONE în 2020 şi 2021" Lucian Bularca, Grup ICCO Braşov: "La unele materiale sunt nişte creşteri de preţ absolute nebune" 

Impactul global, pe proiect, al tuturor creşterilor de preţuri ale materialelor de construcţii, este de circa 15-20%, au afirmat, ieri, reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari prezenţi la evenimentul Real Estate & Construction Forum organizat de BusinessMark.

Speranţa străzii

Cornel CodiţăEditorial / 22 septembrie 2021

Cornel Codiţă

Pe măsură ce temperatura din termometrele meteorologilor coboară, cîte puţin cu fiecare zi de toamnă, temperatura socială a României creşte. Iar motivele sunt de data aceasta serioase.

Acţiunile Connections Consult intră la tranzacţionare în piaţa AeRO

ÎNCEPÂND DE ASTĂZIAcţiunile Connections Consult intră la tranzacţionare în piaţa AeRO

Andrei IacomiPiaţa de Capital / 22 septembrie 2021

Compania intră la bursă cu o capitalizare anticipată de 74,6 milioane lei Connections are în plan distribuirea de dividende şi acordarea de acţiuni gratuite 

Acţiunile Connections Consult, companie din ţara noastră înfiinţată în 2005 şi specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, intră astăzi tranzacţionare în piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul bursier CC.

În Europa se înalţă rugi fierbinţi pentru încălzirea globală

Călin RecheaInternaţional / 22 septembrie 2021

Călin Rechea

Nu contează că autorităţile europene continuă să-şi decline orice responsabilitate pentru actuala criză energetică. Realitatea, definită de marele scriitor Philip K. Dick drept "ceea ce nu dispare atunci când încetezi să crezi în ea", este dură şi nu poate fi impresionată, indiferent de numărul ţapilor ispăşitori sacrificaţi.

Ediţia din 12.08.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 22 septembrie 2021

MACRO NEWSLETTER 22 septembrie 2021

Macroeconomie / 22 septembrie 2021

Încrederea consumatorilor din SUA a crescut uşor în septembrie 2021, conform datelor preliminare ale indicelui publicat de University of Michigan. Indicele încrederii a crescut cu 0,7 puncte, până la 71 de puncte, în condiţiile în care indicele...

PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a apreciat la 4,9485 lei

Gabriela BucătaruBănci-Asigurări / 22 septembrie 2021

Euro a crescut, ieri, cu 0,04 bani faţă de leu, Banca Naţională a României (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,9485 lei/euro.

Pe pieţele externe, ieri, în jurul orelor 16:30, un euro era tranzacţionat la 1.1732 dolari, în apreciere cu 0,06%...

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

12 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8909
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7450
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0380
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7696
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.6466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo