Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

TotalSoft şi certSIGN extind parteneriatul pentru soluţia de semnătură electronică

A.B
Comunicate de presă /

 TotalSoft şi certSIGN extind parteneriatul pentru soluţia de semnătură electronică

TotalSoft, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business din Europa Centrală şi de Est, şi certSIGN, companie specializată în dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii software pentru securitatea informaţiilor, anunţă extinderea parteneriatului strategic pentru dezvoltarea de soluţii de semnătură electronică, ce permit adaptarea cât mai facilă a companiilor la noua realitate din piaţa muncii, potrivit comunicatului de presă.

Lansată în perioada de distanţare socială, soluţia de semnătură electronică dezvoltată de TotalSoft şi certSIGN vizează semnarea electronică a documentelor emise de departamentele de Resurse Umane, folosind o procedură simplă, disponibilă în suita Charisma HCM, şi serviciul Paperless de semnătură electronică la distanţă a certSIGN, auditată şi certificată la nivel european.

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft , a declarat: "Soluţia dezvoltată împreună cu certSIGN reduce timpul de semnare a documentelor cu până la 95%. Practic, scade timpul necesar de la 2-3 zile, la câteva minute. Cred foarte mult în acest parteneriat tocmai pentru că aduce beneficii majore clienţilor noştri, marea lor majoritate fiind companii mari şi foarte mari din România, cu fluxuri complexe de semnare a documentelor. Este unul dintre motivele pentru care parteneriatul s-a conturat înainte de pandemie, contextul actual fiind un catalizator pentru dezvoltarea lui."

După ce a fost implementată în perioada de izolare, de mai multe companii din România, soluţia de semnătură electronică propusă de TotalSoft şi certSIGN continuă să uşureze munca angajaţilor şi în perioada de relansare economică, când majoritatea companiilor încep, treptat, să revină la un nivel de productivitate aproape de nivelul precedent crizei Covid-19. Acestea trebuie să menţină în continuare anumite reguli pentru a asigura respectarea normelor de protecţie împotriva noului coronavirus.

Astfel, specialiştii HR trebuie să pună în continuare la dispoziţia angajaţilor toate documentele de care au nevoie, să răspundă rapid la solicitările acestora, să poată continua procesele de recrutare şi angajare, să editeze contracte de muncă şi să le depună electronic la ITM. Semnătura electronică facilitează toate aceste etape într-un mod simplu, rapid şi sigur.

Adrian Floarea, CEO certSIGN, a menţionat: "Până acum câţiva ani, companiile foloseau semnătura electronică doar în raportările către ANAF sau pentru achiziţii publice, însă criza Covid-19 a făcut ca majoritatea companiilor să folosească acest serviciu pentru a facilita lucru la distanţă. Împreună cu TotalSoft ne propunem să susţinem digitalizarea mediului de afaceri şi eficientizarea activităţii prin reducerea costurilor operaţionale."

Soluţia dezvoltată de TotalSoft şi certSIGN asigură conformitatea cu cerinţele legislaţiei naţionale şi europene, iar documentele semnate electronic au valoare legală şi nu necesită alte procesări pentru a putea fi transmise mai departe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie