Crypto

37 DE MILIOANE DE EUROElement Industrial lansează o nouă investiţie în zona Buftea Chitila

A.V.
Companii #Construcţii / 27 ianuarie

Element Industrial lansează o nouă investiţie în zona Buftea Chitila

Eli Park 3, un proiect logistic de 72.000 mp

Element Industrial anunţă startul unui nou proiect, în zona Buftea Chitila: parcul logistic Eli Park 3, cu o suprafaţă de 72.000 mp, o investiţie totală de 37 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă. Noul parc logistic va fi construit în mai multe faze, prima constând într-un centru de distribuţie de 18.500 mp.

Proiectul este dezvoltat vizavi de Eli Park 1, pe DN7, într-o zonă ce se va transforma într-un hub logistic din imediata proximitate a noii centuri a Bucureştiului - A0. Eli Park 3 este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de Bucureşti. Principalele avantaje ale proiectului sunt accesul facil către nordul şi centrul Bucureştiului, respectiv amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila/Buftea).

Eli Park 3 va fi dezvoltat la standarde internaţionale de clasă A, beneficiind de specificaţii tehnice precum: înălţime liberă de depozitare de 11,5 m, o uşă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spaţii generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) şi locuri numeroase de parcare. Suprafaţa minimă închiriabilă este de 2.500 de mp.

Element Industrial îşi propune să devină un partener flexibil pentru chiriaşii de spaţii logistice, punând la dispoziţie spaţii de la câteva sute de metri pătraţi în proiectele Eli Xpress, pâna la suprafeţe de zeci de mii de metri pătraţi în proiectele Eli Parks.

Compania este unul dintre cei mai tineri jucători pe piaţa spaţiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp, în Bucureşti, Piteşti, Craiova, Bacău, Brăila, Ploieşti, precum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.

Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilităţi de producţie şi depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare şi livrare conform cerinţelor specifice pentru fiecare proiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro