Aages a finalizat programul de răscumpărare de acţiuni proprii

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Aages Târgu Mureş (AAG) a încheiat cu succes, în luna ianuarie, programul de răscumpărare pentru 40.000 de acţiuni proprii, reprezentând 0,4% din capitalul social al producătorului de instalaţii de încălzire prin inducţie, operaţiune ce a fost aprobată de acţionari în luna aprilie a anului trecut, informea­ză emitentul printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Cele 40.000 de acţiuni proprii urmează să fie distribuite angajaţilor şi fac parte din planul de motivare şi fidelizare a acestora", se arată în comunicatul Aages, în care se adaugă: "Acţiunea anunţată la începutul anului 2018 şi-a atins scopul, contribuind la creşterea producţiei şi a pro­ductivităţii".

După primele nouă luni ale anului trecut, Aages a obţinut un profit net de 2,79 milioane de lei, în scădere cu circa 2,66% faţă de cel din aceeaşi perioa­dă a anului precedent, când compania a obţinut un rezultat net de 2,87 milioane de lei.

Veniturile operaţionale au atins, în perioada ianuarie - septembrie 2018, nivelul de 26,85 milioane de lei, cu 24,2% peste cel din acelaşi interval al anului 2017, avans anulat de creşterea cheltuielilor operaţionale cu 28,72%, până la 23,45 milioane de lei, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

Acţionarul majoritar al producătorului de instalaţii de încălzire este AAGES Head Invest, cu o deţinere de 54,99%.

La cotaţia acţiunii AAG de joi, 31 ianuarie 2019, de 2,73 lei, valoarea de piaţă a companiei la BVB este de aproximativ 27 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS