AFCN solicită rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru sesiunea din septembrie

J.P.
Miscellanea / 12 august 2020

AFCN solicită rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru sesiunea din septembrie

Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) a depus solicitare pentru rectificare bugetului de venituri şi cheltuieli, precizând că pentru plata evaluatorilor suma necesară este de 390.000 lei, nu 80.000 lei, sumă care urmează să acopere necesarul real al acestor servicii pentru sesiunea de finanţare a proiectelor culturale din luna septembrie 2020, potrivit Ministerului Culturii, conform news.ro.

Ca urmare a notei de fundamentare, Ministerul a realizat demersurile necesare pentru asigurarea fondurilor solicitate pentru plata evaluatorilor.

Ministerul Culturii a făcut de asemenea precizări cu privire la situaţia finanţării Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

În fiecare an, subvenţionarea activităţii administrative a Administraţiei Fondului Cultural Naţional (AFCN) este susţinută de MC. Anul acesta, bugetul AFCN, asigurat de către Minister, este 2.483.000 lei, reprezentând finanţarea proiectelor editoriale în valoare de 800.000 lei, cheltuieli salariale de 605.000 lei, precum şi bunuri şi servicii (categorie în care se încadrează inclusiv contractele de prestări servicii pentru evaluatori), în valoare de 1.071.000 lei.

"AFCN reprezintă una dintre instituţiile Ministerului Culturii care finanţează anual peste 400 de proiecte culturale la nivel naţional şi care asigură veniturile a peste 4.000 de lucrători culturali. În toamnă, sesiunea de finanţare a proiectelor culturale se va desfăşura responsabil, cu identificarea soluţiilor pentru acoperirea nevoilor bugetare, dar cu înţelegerea şi respectarea cadrului legal!", a declarat Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro