Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Alpha Bank România lansează soluţiile de plată Garmin Pay şi Fitbit Pay

G.U.
Bănci-Asigurări /

Alpha Bank România lansează soluţiile de plată Garmin Pay şi Fitbit Pay

Alpha Bank România introduce în ecosistemul de plăţi Garmin Pay şi Fitbit Pay, soluţii de plată contactless, disponibile pentru clienţii posesori de carduri de debit sau credit AlphaCard Visa ce utilizează dispozitive smart Garmin sau Fitbit, conform unui comunicat de presă.

Este uşor, rapid, să utilizezi soluţiile Garmin Pay sau Fitbit Pay atunci când faci cumpărături de orice tip, dar şi în deplina siguranţă datorita celei mai noi tehnologii de securitate a plaţilor electronice utilizate de Visa. Activarea acestora se realizează într-un mod facil, din secţiunea Wallet a aplicaţiilor, de pe dispozitivele Android sau iOS.

Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank Romania, a declarat: "Ne bucurăm să adaugăm Garmin Pay şi Fitbit Pay gamei de soluţii de plată contactless disponibile clienţilor noştri. Într-o lume dinamică, în care nevoia de siguranţă şi protejare a sănătăţii a devenit esenţială, lansarea plăţilor contactless prin intermediul ceasurilor şi dispozitivelor inteligente confirma angajamentul Alpha Bank Romania de a extinde permanent opţiunile digitale oferite clienţilor săi."

De asemenea, Elena Ungureanu, Country Manager România, Visa, a declarat: "Felicităm Alpha Bank Romania pentru această realizare. Vedem cele două soluţii de plată nou lansate ca pe o oportunitate excelentă de a creşte numărul de consumatori români care au posibilitatea de a plăti prin metoda cea mai potrivită stilului lor de viaţă. În ultimii ani, am observat un apetit ridicat al consumatorilor români pentru adoptarea inovaţiilor în domeniul plăţilor. Peste 90% din toate tranzacţiile cu carduri Visa în România sunt contactless, ceea ce ne plasează pe locul 4 în Europa şi pe locul 7 la nivel global din acest punct de vedere. Vedem deja că plăţile cu ceasuri inteligente, telefoane mobile şi alte dispozitive conectate au început să fie parte din viaţa de zi cu zi a tot mai multor români."

Garmin Pay şi Fitbit Pay folosesc cea mai nouă tehnologie de securitate Visa pentru plăţile contactless, de tip token, ce permite utilizatorilor să introducă în siguranţă credentialele utilizate la efectuarea plăţilor. Informaţiile confidenţiale sunt criptate, asigurând siguranţă tranzacţiilor contactless.

Potrivit comunicatului de presă, noile metode de plată introduse de Alpha Bank Romania răspund nevoii în creştere a utilizatorilor de carduri pentru plăţile contactless. Astfel, indiferent când sau unde alegi să foloseşti Garmin Pay sau Fitbit Pay, folosind cardul Visa ataşat acestuia, vei plăti în siguranţă, rapid şi uşor. În cazul în care încă nu ai un card Visa emis de Alpha Bank Romania, îl poţi cere online. Utilizarea Garmin Pay şi Fitbit Pay este gratuită, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar plăţile cu ceasul Garmin sau dispozitivul Fitbit sunt realizate fară taxe sau comisioane suplimentare la orice terminal ce acceptă plăţile contactless.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie