Alstom va furniza un sistem de metrou integrat pentru extensia Liniei 7 de la metroul din Taipei

G.U.
Companii / 20 iulie 2020

Alstom va furniza un sistem de metrou integrat pentru extensia Liniei 7 de la metroul din Taipei

Consorţiul condus de Alstom, cu compania taiwaneză de proiectare CTCI, a încheiat un contract pentru faza a doua a lucrărilor de extindere a liniei 7 de metrou din Taipei, conform unui comunicat de presă. Contractul este evaluat la aproape 424 milioane EUR, din care partea Alstom este de aproximativ 248 milioane EUR.

Faza 1, care a fost atribuită de către Departamentul E&M Systemwide pentru sisteme de tranzit rapid al guvernului Taipei City (SEMPO) în 2018, a fost extinsă pentru a oferi pasagerilor o experienţă integrată pe noua linie de metrou, acoperind 13,3 km suplimentari cu 13 noi staţii, în faza a doua. Când se va finaliza complet, la sfârşitul anului 2028, linia de metrou cu capacitate medie, în lungime de 22,8 kilometri, cunoscută şi sub denumirea de Wanda Zhonghe Shulin Line, va conecta mai bine Taipei City şi New Taipei City. În plus, pasagerii vor putea călători mai covenabil între diversele cartiere din New Taipei City, cum ar fi Chong-he, Shu-lin, Tu-chen, Xin-zhuang.

Conform contractului, compania Alstom va fi responsabilă de proiectarea, furnizarea, producerea, testarea şi punerea în funcţiune a 16 trenuri Metropolis complet automatizate, cu patru vagoane, sistem de semnalizare CBTC Urbalis 400, sistem SCADA, precum şi panouri mobile de protecţie pe peroane. Trenurile vor fi fabricate în fabrica Taubate a Alstom din Brazilia, în timp ce sistemul de semnalizare va fi livrat de unităţile din Saint-Ouen (Franţa) şi Bangalore (India). Alstom şi CTCI vor realiza împreună gestionarea proiectelor şi integrarea sistemului. CTCI va furniza lucrări de cale, energoalimentarea, echiparea depourilor, sistemele de telecomunicaţii şi de emitere a biletelor.

Ling Fang, vicepreşedinte senior al Alstom pentru regiunea Asia-Pacific, a declarat: "Linia 7 de metrou, care se intersectează cu alte cinci linii, va schimba complet experienţa de călătorie pentru pasagerii din Taipei, iar Alstom se bucură să facă parte în continuare din acest proiect reprezentativ. Succesul acestui nou proiect cu SEMPO ne poziţionează ca un partener de încredere, pe termen lung în Taiwan, cu mult peste cei 40 de ani de prezenţă activă."

Potrivit comunicatului, metrourile Alstom sunt trenuri de cel mai înalt nivel, sigure, fiabile şi cu performanţe dovedite în operare în multe dintre marile oraşe ale lumii, cum ar fi Amsterdam, Barcelona, Londra, Paris şi Singapore. Alstom are o experienţă de peste 65 de ani în producţia de trenuri de metrou, a vândut peste 17.000 de vagoane de metrou care operează în 55 de oraşe din întreaga lume şi transportă 30 de milioane de pasageri în fiecare zi.

În Taiwan, Alstom oferă sisteme de semnalizare pentru toate liniile de metrou din Taipei, cu excepţia uneia, şi furnizează în prezent un sistem automatizat de semnalizare (de tip driverless) pentru linia de metrou Taichung Green. În 2017, Alstom a câştigat primul său proiect de tramvaie în Taiwan, furnizând cea mai recentă versiune a tramvaiului Citadis către linia de tramvai Kaohsiung, faza a doua.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

20 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0207
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5103
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.7608

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro