Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Amazon investeşte într-un startup de maşini fără şoferi

G.U.
Companii /

Amazon investeşte într-un startup de maşini fără şoferi

Amazon va plăti peste 1 miliard de dolari pentru Zoox, un startup american ce lucrează la producţia de maşini fără şoferi, şi îşi face astfel intrarea în industria vehiculelor autonome, scrie Reuters, conform HotNews.ro.

Sursa citată de Reuters, nu specifică exact preţul plătit de Amazon pentru Zoox, cifra vehiculată fiind doar o estimare, şi subliniază că este puţin probabil ca această sumă să fie făcută publică.

Wall Street Journal scria luna trecută că cele două companii sunt în discuţii avansate privind această tranzacţie şi că o posibilă tranzacţie ar fi sub valoarea investiţiei pe care Zoox a primit-o în 2018, de circa 3,2 miliarde de dolari.

Amazon şi-a intensificat investiţiile în sectorul autoturismelor, participând la o rundă de finanţare de 530 milioane dolari la începutul anului trecut în startupul de vehicule autonome Aurora Innovation Inc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie