Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

Ambasadorul Israelului în România a mers în vizită oficială la Iaşi

S.B.
Miscellanea /

Ambasadorul Israelului în România a mers în vizită oficială la Iaşi

În prima sa vizită oficială în afara Bucureştiului în contextul pandemiei de coronavirus, David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, a mers la Iaşi, răspunzând invitaţiei adresată de Primarul Mihai Chirica, potrivit unui comunicat al Ambasadei.

Luna aceasta se împlinesc 79 de ani de la Pogromul de la Iaşi, unde cel puţin 13.000 de evrei au fost torturaţi şi ucişi. Teroarea şi violenţa inimaginabile care au avut loc în lunile iunie-iulie 1941 au făcut ca Pogromul de la Iaşi să fie cel mai mare masacru din istoria modernă a României.

Alături de edilul Iaşiului şi de liderii şi membrii comunităţii evreieşti din oraş, David Saranga a participat la ceremonia din Cimitirul Evreiesc, dedicată comemorării victimelor Pogromului. Acesta a depus o coroană de flori şi a aprins o lumânare în memoria celor care au pierit nevinovaţi.

David Saranga, Ambasadorul Israelului în România: "Este de datoria noastră să ne amintim. Nu putem să vorbim despre viitor fără să ne amintim şi să ne asumăm trecutul. Mai ales astăzi, când atitudinile extremiste, xenofobe şi antisemite sunt din ce în ce mai prezente în Europa. Aceste atitudini reprezintă nu doar o ameninţare la adresa statului şi a poporului evreu, ci şi la adresa valorilor europene".

În cadrul vizitei de două zile, Ambasadorul Israelului în România a avut întâlniri cu dl Marian Grigoraş, Prefectul judeţului Iaşi, cu dl Maricel Popa, Preşedintele Consiliului Judeţean, cu Mitropolitul Teofan, Arhiepiscopul Iaşiului, Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, precum şi cu

Rectorul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" , Tudorel Toader.

David Saranga şi-a încheiat vizita la Iaşi mergând la Muzeul Pogromului şi Muzeul Teatrului Evreiesc din municipiu, înaintea deschiderii lor oficiale, pe 29 iunie 2020.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Astazi Mihai Chirica , traseistul prmar al urbei Iasilor va fi circumcis de catre ambasadorul Israelului, conform traditiei...

    Amandoi cu masca FIAREI pe figura s-au gandit sa comemoreze victimele Holocaustului.. Bine ca nu s-au echipat precum Cavalerii Templieri. Nu mai avem mult pana acolo.

    1. Mai bine te mufau si pe tine, bah Cristiane

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie