Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

ANABI scoate la licitaţie mijloace de transport feroviar evaluate la un milion de euro

A.P.
Miscellanea /

ANABI scoate la licitaţie mijloace de transport feroviar evaluate la un milion de euro

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) scoate la licitaţie mijloace de transport feroviar evaluate la aproximativ 1 milion de euro. Instituţia anunţă că, de la lansarea platformei online pentru licitaţii, 10 procuduri s-au finalizat la prima licitaţie, scrie News.ro.

"În mai puţin de două luni de la lansarea portalului dedicat valorificării bunurilor sechestrate în proceduri judiciare penale, ANABI a reuşit finalizarea, din prima licitaţie, a unui număr de 10 proceduri. Acestea au inclus bunuri complexe, precum stocuri de marfă, materiale de construcţii, dar şi bunuri individuale, în special autovehicule. Este de remarcat faptul că, de la lansarea portalului, peste 37.500 de utilizatori unici, dintre care aproximativ 12% din afara ţării, au accesat portalul şi au realizat peste 370.000 de vizualizări ale paginilor dedicate licitaţiilor", a transmis, luni, Ministerul Justiţiei.

Sursa citată precizează că aproximativ 200 de utilizatori au licitat deja pe platforma online.

"Rata de conversie în bani a bunurilor sechestrate valorificate este de peste 129% prin raportare la preţul net de evaluare şi preţul efectiv încasat (aproximativ 900.000 lei la care se adaugă şi TVA colectat, aproximativ 100.000 lei)", a mai transmis instituţia.

ANABI anunţă lansarea unei noi licitaţii privind mijloace de transport feroviar, bunuri evaluate la aproximativ 1 milion de euro. Detalii pot fi obţinute de aici: https://anabi.just.ro/licitatiionline.

"Prin digitalizarea procedurilor de lucru aferente organizării acestor licitaţii se asigură transparenţa şi accesul facil la informaţii privind activitatea ANABI, fiind consolidate totodată mecanismele interne de management eficient al resurselor publice", a mai transmis instituţia.

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a lansat, în 15 iunie, platforma online pentru derularea licitaţiilor publice prin mijloace electronice. Site-ul oferă posibilitatea potenţialilor cumpărători să participe la proceduri, respectând distanţarea fizică. ANABI are în evidenţă bunuri indisponibilizate în valoare cumulată de peste 203 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie