"Anchor Group" se extinde în zona de Management al Proprietăţii

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 15 decembrie 2009

"Anchor Group", unul din principalii dezvoltatori imobiliari din România, îşi extinde portofoliul de afaceri şi oferă servicii integrate de Management al Proprietăţii.

Clienţii Anchor vor beneficia de o gamă variată de servicii, precum întreţinere, securitate, curăţenie, management-ul costurilor, raportare si administrare financiară.

Ibrahim Paksoy, CEO Anchor Group, a declarat: "Ne asumăm responsabilităţile uzuale în acest caz de management al proprietăţii, management-ul chiriilor, marketingul şi management-ul bunurilor. Oferim servicii personalizate pentru fiecare proiect, prin intermediul unor planuri de management ale proprietăţii, customizate, şi prin intermediul instrumentelor de marketing şi comunicare potrivite pentru fiecare client în parte. Echipa noastră de management este capabilă să furnizeze cele mai bune servicii de management al proprietăţii, complet integrate, la standarde BOMA şi ISCS."

Obiectivul fixat de Anchor Group este de a spori performanţele clădirilor şi de a reduce simultan şi costurile operaţionale. În acest mod, se atinge un grad înalt de eficienţă, se creşte gradul de confort al chiriaşilor în timp ce se respectă atât normele şi cerinţele prevăzute de legea din România cât şi standardele internaţionale în domeniu.

Cu 10 ani de experienţă pe piaţa românească imobiliară, "Anchor Group" oferă atât expertiza cât şi resursele necesare pentru a garanta siguranţa investiţiei şi lipsa problemelor operaţionale, servicii care s-au dovedit extrem de eficiente pentru portofoliul deja existent: Centrul comercial Bucureşti Mall, Anchor Plaza Office Building, centrul comercial Plaza România, In-City Residences şi Malldova Shopping Center.

Anchor Grup S.A. este unul din dezvoltatorii imobiliari de top din România. Business-ul central al companiei este de a dezvolta şi conduce proiecte imobiliare în România. Compania are o experienţă considerabilă în dezvoltarea de proiecte rezidenţiale, de retail, precum şi clădiri de birouri .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro